Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 47
Почувствайте, че животът ви харесва точно такъв, какъвто сте; в противен случай това би те направило по различен начин.
Барбара Ан Кипфър
Измамата е нещо като съблазняване. В любовта и войната, прелюбодейството и шпионажа измамата може да успее само ако измамената страна по някакъв начин е готова да бъде измамена.
Бен Макинтайър
Децата са наши създания, които са залог за нашето безсмъртие. Всички други достижения в нашият живот не могат по никакъв начин да се сравнят с щастието да видим, как от нашите деца израстват достойни хора.
Бенджамин Спок
По принцип фундаментализмът е съвременен феномен. По същия начин, по който Хитлер предизвиква митологична религия с немска чистота и славата на миналото, ислямистите използват религията, за да предизвикват емоции и страсти у хора, които са били потискани дълго време, за да постигнат целта си.
Азар Нафизи
По този начин режимът лиши иранските жени не само от настоящите им права, но и от тяхната история и минало.
Азар Нафизи
Исках да превърна присъствието в отсъствие. Бях много разочарован, че черните британски жени не се виждат в литературата. Съкратих го до 12 знака - исках да обхващат от тийнейджър до някой на 90 години и да виждам траекторията им от раждането, макар и не линейна. Има много начини, по които другостта може да бъде интерпретирана в романа - жените са други по толкова много начини, а понякога и една от друга. Исках да бъде идентифициран и като роман за жените.
Бернардин Еваристо
Единственият начин, по който се интересувам от бебе, е старомодният начин.
Бетани Франкел
Най-добрият начин да направите изследвания е да направите радикално предположение и след това да приемете, че е истина. Аз използвам предположението, че обектно-ориентираното програмиране е начинът, по който трябва да вървя.
Бил Джой
Знаете ли единствените хора, които винаги са сигурни в правилния начин за отглеждане на деца? Тези, които никога не са имали такива.
Бил Козби
Работа, която не може да бъде доставена, никога не трябва да се обещава. Несправедливо е да се повишават надеждите на хората по този начин.
Бил О'Райли
Винаги имам различен начин на гледане на нещата.
Брад Тор
Идеята, че там може да има други вселени, наистина е такава, която разтяга ума по страхотен начин.
Брайън Грийн
Причините имат начин да опетнят причината ви, докато човек не поеме много по-големи рискове, отколкото в противен случай би позволил разумът.
Брандън Мъл
Късметът има начин да се изпари, когато се опрете на него.
Брандън Мъл
Единственият начин да изучавате нов език за програмиране е да пишете на него програми.
Браян Керниган
Ако погледнем творбите на Нютон към Айнщайн, те никога не са били учени по начина, по който модерността разбира този термин.
Бруно Латур
Мисля, че най-добрият начин да разберете за нещо е да се опитате да го направите максимално. Много хора се занимават с хоби или спорт и след това намират оправдание да не продължават с него. След като започна нещо, няма да спра, докато не се справя толкова добре, колкото някога мога.
Брус Дикинсън
Никога не съм имал намерение да стана професионален пилот. Но тъй като станах по-любопитен към самолетите и, добре, не като Джон Траволта, осъзнах, че единственият начин, по който някога ще летя с джет, е ако си намеря работа.
Брус Дикинсън
Единственият начин да се разстроите е, когато очаквате нещо.
Бърни Мак
Без значение какво казва статистиката, винаги има начин.
Бърни С. Сийгъл
Животът е възможност да допринесете за любовта по свой собствен начин.
Бърни С. Сийгъл
В общата картина архитектурата е изкуството и науката да гарантираме, че нашите градове и сгради отговарят на начина, по който искаме да живеем живота си.
Бярке Ингелс
Предишна
1
...
46
47
(Текуща)
48
...
100
Следваща