Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 46
Аз просто изразявам себе си по какъвто да е начин, който смятам за подходящ в момента.
Хърби Хенкок
Икономист - това е човек, който говори за непонятни на него неща по такъв начин, че вие да се чувствате невежи.
Хърбърт Прокноу
Филмът има тенденция да се ограничава по някакъв начин, а не трябва да бъде. Това е форма, която може да бъде проучена и променена.
Хюго Уивинг
Орехите имат черупка и имат ядро. Религиите са еднакви. Те имат същност, но след това имат защитно покритие. Това не е единственият начин да го кажем. Но това е моят начин. Така че ядрата са еднакви. Черупките обаче са различни.
Хюстън Смит
Когато войната се превърне в най-печелившия начин на действие, със сигурност можем да очакваме повече от нея.
Чалмърс Джонсън
Човек с определен характер и цел, който разбира нашия начин на мислене, със сигурност ще упражни власт над нас. Не може напълно да му се противопостави; защото, ако той ни разбира, той може да ни накара да го разберем чрез думата, погледа или друг символ.
Чарлз Кули
Въпреки че в началото този път може да изглежда труден и мъчителен, все пак с издигането ни краката ни стават по-здрави и перспективите ни по-широки и по този начин се оказваме по-способни да помагаме на тези, които се катерят до нас.
Чарлз Ледбитър
Амбицията на голяма част от днешната литературна теория изглежда е да се намерят начини да се чете литература без въображение.
Чарлз Симик
Ще бъдете накарани да направите правилното нещо в точното време и по правилния начин.
Чарлз Ханел
Най-добрия начин да забравиш за целта - втренчено разгледай детайлите.
Чък Паланюк
Мисля, че единственият начин да преживея този живот е да се смея силно и непрекъснато, най-вече на себе си.
Шанън Хейл
...всички неща говорят по свой начин, нали?
Шанън Хейл
Не мога да посоча нито един човек или инцидент, който промени живота ми, но признанието, че има определен световен ред, беше последователно. Това ми даде сили да правя нещата по моя начин. Открих вътрешна истина, към която се придържам.
Шари Арисон
Парадигмите са като очила. Когато имате непълни парадигми за себе си или живота като цяло, това е като да носите очила с грешна рецепта. Тази леща влияе върху начина, по който виждате всичко останало.
Шон Кови
Спрете да бъдете критик и бъдете светлина; не бъди съдия, бъди модел. Мисля, че сме твърде критични. Мисля, че най-добрият начин за коригиране на поведението е да се подчертае и утвърди положителното поведение и да се игнорира отрицателното поведение. Най-общо казано, има време за коригиране, разбира се; но моят най-голям съвет би бил: "Потвърдете детето си."
Шон Кови
Харесвам идеята за сдържана емоция, защото съм израснал през по-голямата част от живота си, чувствайки се по този начин. Като тийнейджър хората винаги казваха, че не съм изразителен и винаги правеха грешката да мислят, че не чувствам нищо, защото не реагирам на нещата.
Шон Тан
Когато трябва да свършите нещо досадно и нямате време за него, дайте го на работохолик. По този начин и двамата ще сте щастливи.
Ърни Зелински
Дори като дете, намерих начин да оцелея.
Ърта Кит
Най-добрият начин да помогнем на Бирма е да дадем възможност на хората от Бирма, да ни помогне да имаме достатъчно самочувствие, за да получим това, което искаме за себе си.
Аун Сан Су Чи
Винаги съм чувствал връзка с деца, които ходят на църква. Мисля, че по същество съм религиозно ориентиран и религиозно мислещ човек. За мен е много лесно да общувам с хора, които имат същото основание, същия речник или начин на мислене и изразяване.
Аяд Актар
Бих искала да отида и да посетя отново джамията в Мека, само заради чистата й красота, а не заради Бог - много по начина, по който некатолик може да отиде до Ватикана поради красотата на сградите и артефактите.
Аян Хирси Али
Трябва да оставите хората да правят свои собствени избори и да ги уважавате, дори ако това е вашето собствено дете. И това ми беше отнето. Баща ми почина, мислейки, че все пак трябва да се върна към неговия начин на вярване.
Аян Хирси Али
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
100
Следваща