Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 43
Единственият начин да поемете завинаги контрола върху финансовия си живот е да копаете дълбоко и да коригирате коренния проблем.
Сузи Орман
Начинът да натрупате спестяванията си е като харчите по-малко всеки месец.
Сузи Орман
Ако единственият начин, по който можете да създадете фонд за спешни случаи, е да платите дължимия минимум по кредитната си карта, това е, което трябва да направите.
Сузи Орман
Единственият начин да бъдеш най-добрият в нещо е да бъдеш най-добрият, който можеш да бъдеш.
Сюзан Бет Пфефър
Наричането на едно нещо "литература", а другото "художествена литература" е начин да се създаде статус там, където такъв няма.
Такър Макс
Аз съм човек. Всеки човек има недостатъци. Може да имам недостатъци по различни начини от някои хора, или по-лоши начини от някои хора, или по-добри начини от някои хора.
Такър Макс
Много е важно родителите на малки деца с аутизъм да ги насърчават да говорят или тези, които не говорят, да им дадат начин за комуникация, като табло с картини, където те могат да посочат чаша мляко или яке, ако им е студено, или банята. Ако искат нещо, тогава трябва да се научат да искат това нещо.
Темпъл Грандин
Някои може да кажат, че не трябва да повдигаме нови различия между хората; не трябва да издигаме нови граници, по-скоро трябва да накараме старите да изчезнат. Но мъжете, които мислят по този начин, са симпатични мечтатели; и идеята за родна земя все още ще процъфтява, когато прахът от костите им ще изчезне безследно във ветровете. Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Харесвам места, където има хора, които са различни в културно, физическо отношение по всякакъв начин. И ми харесва да виждам как успяват да живеят заедно.
Тери Гилиъм
Но на всички е известно, че най-добрия начин да решиш някой проблем... е просто да му махнеш с ръка.
Тибор Фишър
Забелязах, че хората се занимават твърде много с негативното, с това, което не е наред. ... Защо не опитаме по друг начин, да погледнем в пациента и да видим положителни неща, просто да докоснем тези неща и да ги накараме да разцъфнат?
Тик Нят Хан
Лудостта по някакъв ужасен начин е най-голямата свобода, достъпна на човек, защото тогава той не е ограничен от рамките на обществото.
Тим Бъртън
Спри да задържаш твоята истина; казвай твоята истина. Бъди себе си. Това е най-здравословният начин да бъдете.
Тифани Хадиш
Повечето групи изобщо не искат да станат големи, не свирят. Ако не искате да бъдете известни, ако не искате да го направите, не свирете. Това е най-лесният начин да не го постигнете.
Тобаяс Фордж
Не съм универсалист и начинът, по който говоря за окончателната загуба, е следният: хората се покланят на идоли - пари, каквото и да е. Тяхната човечност се прекроява около идола - ставате като това, на което се покланяте. Това е един от основните духовни закони.
Н. Т. Райт
Много е лесно за една църква просто да се плъзга от седмица в седмица, приемайки за даденост, че извършваме службите си по този и онзи начин и празнуваме тайнствата по този и онзи начин.
Н. Т. Райт
Хората се оплакват от удивителните ми знаци, но аз честно казано мисля, че това е начинът, по който хората мислят. Не мисля, че хората мислят в есета; това е един удивителен знак към друг.
Том Улф
Много е утешително да се вярва, че лидерите, които правят ужасни неща, всъщност са луди. По този начин всичко, което трябва да направим, е да се уверим, че не поставяме психопатите на високи позиции и ще решим проблема.
Том Улф
Ако можеха да предложат начин да отидеш до Луната, която няма да те убие, бих се регистрирал.
Том Ханкс
Мързелът работи. И лесният начин да включите ползите за здравето в живота си е просто да подремнете.
Том Ходжкинсън
Говорих на TED Global 2010 за начините, по които видеоигрите ангажират мозъка, и по-специално за идеята за структурите на възнагражденията: как дадено предизвикателство или задача може да бъде разбита и представена така, че да бъде възможно най-ангажираща.
Том Чатфийлд
Един от най-сигурните начини за формиране на добри комбинации във войната би бил да се поръчват движения само след получаване на перфектна информация за противниковите действия. Всъщност как може някой да каже какво трябва да направи сам; ако той не знае в какво се състои неговият противник?
Антоан-Анри Жомини
Предишна
1
...
42
43
(Текуща)
44
...
100
Следваща