Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 41
Открих, че единственият начин да овладея тази скръб е да не мисля изобщо за това, което беше почти толкова болезнено, колкото самата загуба.
Робин Маккинли
Проблемът с Русия не е, че тя има закони, ограничаващи промотирането на гей начина на живот. Проблемът с Русия е, че тя няма закони, които ефективно ограничават силните или защитават слабите.
Робърт Зубрин
Ниските бюджети ви принуждават да бъдете по-креативни. Понякога с твърде много пари, време и оборудване можете да прекалите. По моя начин, можете да използвате своя инстинкт.
Робърт Родригес
През цялото време имаме колебания, бизнес цикли и те се появяват по различни начини, но обикновено това, което ги отклонява, е известно намаляване на желанието на нашето население, на нашите бизнеси и чужденци да купуват.
Робърт Солоу
И разбира се, знам, че ако се храниш по този начин, ще умреш. Така? Ако не се храните по този начин, пак ще умрете. Защо да не умреш щастлив?
Робърт Фулам
Сватбите изглежда са магнит за злополуки и всякакви лудости, които се крият в семейните шкафове. По повече от един начин сватбите изваждат наяве у всички участващи.
Робърт Фулам
Исках да бъда гражданин на света, но не по повърхностен начин.
Робърт Фулам
Знанието има смисъл само ако е отразено в действие. Човешката раса е открила по трудния начин, че ние сме това, което правим, а не само това, което мислим. Това важи за деца и възрастни - за училищни стаи и нации.
Робърт Фулам
Един прост начин да предотвратите раковите заболявания на организациите може да бъде редуването на всички работни места редовно, често и задължително, включително лидерските позиции.
Робърт Шей
Никой не изглежда перфектен. Трябва да намерим мир с начина, по който изглеждаме и продължаваме с живота.
Роджър Ебърт
Животът използва ли по някакъв начин потенциала за огромни квантови суперпозиции, както би било необходимо за сериозни квантови изчисления?
Роджър Пенроуз
Знаеш ли, че понякога най-добрият начин да забравиш някого е отново да го видиш.
Ромен Гари
Ние получаваме правата си от нашия Създател като личности. Затова всеки индивид трябва да се третира по един и същи начин.
Рон Пол
Писането беше начин да обясня на себе си нещата, които не разбирам.
Росарио Кастелянос
Мога да изпълвам всеки герой по начин, който е трудно да се направи успешно в съвременен роман.
Роуз Тримейн
Ученето е важно. Това е начин да направите живота по-добър за себе си и семейството си.
Роузи Томас
Много от младото поколение познават името ми по неясен начин и го свързват с гротескни изобретения, но не вярват, че някога съм съществувал като личност. Те мислят, че съм нечовек, просто име, което означава заплетена мрежа от тръби или жици или струни, които предполагат машини. Моето име за тях е като вита стълба, телешки котлети, бръснарски сърбеж - термини, които ви дават непосредствена представа за това какво означават.
Руб Голдбърг
Ако направим национална политика, че ще подкрепяме дребните фермери по начина, по който подкрепяме агробизнеса, внезапно ще видим промяна по отношение на цената на органичните храни.
Рут Райшил
Смешно е, по някакъв начин актьорът е писател. Не е като двете неща да са толкова отделни, че да са като ябълки и портокали. Писателят и актьорът са едно цяло.
Сам Шепърд
Хората са гладни за начин на живот - те търсят начин да бъдат или да действат спрямо света.
Сам Шепърд
Сега разбрах, че най-сигурният начин да разберете дали ви харесва човек или не е да пътувате с него.
Марк Твен
Колкото повече остарявам, толкова повече осъзнавам начините, по които много малки неща могат да променят света. Дребни малки неща, но светът е съставен от малки неща, нали?
Сандра Сиснерос
Предишна
1
...
40
41
(Текуща)
42
...
100
Следваща