Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 40
Писането е начин на живот. Няма значение, че има твърде много книги за броя на читателите по света, които ги четат. Това е начин да бъдеш жив за писателя.
Рейчъл Къшнър
По подобен начин проблемът с правата на държавата при разпореждането с наследствата, оставени от индивидите, представлява социални аспекти от първостепенно значение.
Рене Касен
По някакъв начин прекарвам целия си живот крадя от всичко - от миналото, от градовете, които обичам, от където съм израснал - грабвам неща, взимайки не само от архитектура, но и от Италия, изкуство, писане, поезия, музика.
Ренцо Пиано
Не помня нито едно нещо в детството си, което да не беше свързано по някакъв начин с изграждането.
Ренцо Пиано
Знаейки как да се правят не само с главата, но и с ръцете: това може да изглежда програмна и идеологическа цел. Не е. Това е начин за запазване на творческата свобода.
Ренцо Пиано
Живота е пълен с проблеми и начини за тяхното решаване. Проблемите, с които се сблъскваме и не ни унищожават, ни правят по-силни.
Рик Уорън
В крехката среда трябва да осъзнаем себе си като членове на уникално мощен вид, живеещ сред други видове, които са също толкова интересни, колкото и ние, но уязвими за нас, защото сме по-умни по по-разрушителни начини.
Андрю Моушън
Пиша повече, отколкото някога съм правил. Животът ми се върна при мен по най-необикновения начин.
Андрю Моушън
Според мен предписването на антидепресанти твърде често е бърз и лесен заместител на разработването на лечебни планове, които се отнасят до съвкупността от здравословни проблеми и фактори на начина на живот, които оказват влияние върху здравето, включително емоционалното състояние.
Андрю Уейл
От години твърдя, че нямаме здравна система в Америка. Имаме система за управление на заболяванията - такава, която зависи от разрушително скъпи лекарства и операции, които лекуват здравословни състояния, след като се проявят, вместо да дава на нашите граждани лесна диета, начин на живот и терапевтични инструменти, за да ги поддържа здрави.
Андрю Уейл
Един от най-очевидните начини, по които кучетата могат да подобрят нашето физическо и психическо здраве, е чрез ежедневни разходки.
Андрю Уейл
Най-добрият начин за детоксикация е да спрете да влагате токсични неща в тялото и да разчитате на собствените си механизми.
Андрю Уейл
Като държа ръката си в това, това е начинът, по който продължавам да се уча. Основният начин да научите в медицината е чрез практикуване и работа с пациенти.
Андрю Уейл
Ако единственият начин, по който можете да прочетете имейл, е първо да избягате една миля, желанието бързо ще умре. Човешките същества постоянно правят подсъзнателни усилия / изчисления на възнагражденията. Докосването на екран е най-лесната от физическите задачи.
Андрю Уейл
Ясно е, че дисфункционалната хранителна култура на Америка трябва да носи част от вината за излишните ни килограми, но вероятно и нашият неприятен начин на живот също допринася.
Андрю Уейл
Най-добрият начин да инвестирате корпоративните печалби е да ги дадете на служителите.
Рикардо Семлер
Не забравяйте, че когато някой каже "вие сте се променили", това обикновено означава, че сте спрели да живеете живота си по техния начин.
Рики Джървейс
Аз съм очевидец на начините, по които хората се отнасят към себе си и един към друг, и моята работа е начин да загребвам и черпя този опит.
Рихард Нойтра
Не би могло да има гаранция на свободен пазар, че интересите на расата или държавата, както Хитлер ги е определил, ще имат приоритет пред интересите на бизнесмени или потребители. След 1933 ролята на държавата в регулирането и насочването на икономическия живот се увеличи рязко, първо, за да насърчи икономическото съживяване, след това да отклони икономическите ресурси към растежа на германската военна мощ... [което] доведе, по непланиран, нарастващ начин, до установяването на вид командна икономика.
Ричард Овъри
Не мисля, че Америка някога е имала център по начина, по който Лондон е центърът на Англия или Дъблин е центърът на Ирландия.
Ричард Русо
Късметът не е магическа способност или дар от боговете. Вместо това е начин на мислене и поведение.
Ричард Уайзман
Осъзнавам, че никога няма да разбера напълно милионите странни начини, по които музиката обединява хората.
Роб Шефийлд
Предишна
1
...
39
40
(Текуща)
41
...
100
Следваща