Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 39
Трудно е да си малцинство. Хората ви гледат по различен начин, сякаш не принадлежите и не мисля, че много хора осъзнават колко трудно е да живееш като малцинство. Там, откъдето идвам, се учим да се толерираме един към друг. Независимо дали някой е от китайски или малайски произход, важното е, че сме част от една и съща държава, един и същ свят.
Андреа Хирата
Мирът е безкраен процес, работа на много решения от много хора в много страни. Това е отношение, начин на живот, начин за решаване на проблеми и разрешаване на конфликти.
Оскар Ариас Санчес
Най-ефективният и най-достъпният начин за придобиване на максимума на градивната сила е да обичаш истински и мъдро.
П. А. Сорокин
Моята работа като автор е да разкажа историята по най-добрия възможен начин, да я прокарам безпроблемно и да накарам читателя да продължава да обръща страницата.
Патрик Карман
Помнете, че работата в екип започва с изграждане на доверие. И единственият начин да го направим е да преодолеем нуждата си от неуязвимост.
Патрик Ленсиони
Театърът е начинът, по който за първи път се сблъсках с изкуство на всяко ниво.
Патрик Марбър
Вярвам, че всички трябва да се третират еднакво. Това е начинът, по който бях отгледана и така живея живота си.
Паула Дийн
Но въпреки че тези филми изразяват много подобни идеи от предишните ми филми, мисля, че те изразяват тези идеи по различен начин.
Педро Алмодовар
Фискалният консерватизъм е просто лесен начин да изразим нещо, което е малко по-трудно, а именно, че размерът и обхватът на правителството и наистина размерът и обхватът на политиката в живота ни, са станали неудобни, тромави, натрапчиви и неефективни.
Патрик О'Рурк
Да бъдеш любезен е най-простият начин да станеш това, което всъщност сме.
Пиеро Феручи
Дали травмата ще бъде жестока и наказваща Горгона или средство за издигане до висините на трансформация и овладяване зависи от начина, по който подхождаме.
Питър Левин
Животът си заслужава, ако човек може да допринесе по някакъв малък начин за тази безкрайна верига от прогрес.
Пол Дирак
По този начин основните физични закони, необходими за математическата теория на по-голяма част от физиката и цялата химия, са напълно известни.
Пол Дирак
Онези артисти, които казват, че по някакъв начин терапията или анализът ще осуети тяхната креативност, са напълно погрешно информирани. Абсолютно обратното: отваря затворени врати.
Пол Шрейдър
Аз лично не вярвам, че злодеите съществуват. Злодеите са само начин да се каже, че някой има противоположно убеждение.
Райън Рейнолдс
Проблемът с романтичните комедии е, че знаете края от постера. Така че те не са филми, които можете да продължите да правите отново и отново да очаквате удовлетворение по някакъв начин.
Райън Рейнолдс
Ако трябваше да придобием Божията гледна точка, дори за момент, и да погледнем начина, по който преминаваме през живота, трупайки, трупайки и излагайки на показ нещата си, бихме изпитали същите чувства на ужас и съжаление, които изпитва всеки нормален човек, когато гледа как хората в приют безкрайно си удрят главите в стената.
Ранди Алкорн
Начинът, по който прекарваме времето си, потвърждава какво ценим най-много: телевизия, интернет или Божието Слово?
Ранди Алкорн
Несъмнено много хора имат чувството, че изобщо да се говори за смъртта означава да се измисли умствено, да се доближи до нея по такъв начин, че човек трябва да се изправи лице в лице с неизбежността на собствената си евентуална смърт. Така че, за да си спестим тази психологическа травма, решаваме просто да се опитаме да избегнем темата, доколкото е възможно.
Реймънд Мууди
Чувствах, че въпросът за задгробния живот е черната дупка на личната вселена: нещо, за което бяха предложени съществени доказателства за съществуването, но което все още не беше изследвано по правилния начин от учени и философи.
Реймънд Мууди
Избягвам структурата на сюжета, която зависи от поведението на героите по начини, които в крайна сметка ще бъдат обяснени с тяхното детство или с някаква скорошна травма или събитие. Хората са невероятно сложни. Кой знае защо са такива, каквито са?
Рейчъл Къшнър
Ел Ей е чудесно място за писане, защото имате много място. Имам голям офис вкъщи, мога да оставя вратите отворени. Цветята цъфтят през цялата година. Но не е бляскаво по всички правилни начини.
Рейчъл Къшнър
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
100
Следваща