Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 32
Имам абсолютна вяра в принципите на ненасилието и вярвам в тях, не само като метод или преходна стратегия, но като и начин на живот.
Мартин Лутър Кинг
Очевидно няма нищо лошо в мъжката гледната точка, но това е просто различен начин да се разкаже история.
Мелани Грифит
Не мисля, че филмите трябва да се снимат заради зрителите, парите или популярността. Филмите според мен е нужно да се снимат заради красотата, и това, струва ми се, е най-добрият начин да бъдеш искрен в своята работа.
Микеланджело Антониони
Като амбициозен художник трябва да се стремите към оригиналност на визията. Имайте какво да кажете и свеж начин да го кажете. Никоя история не си струва да се напише, нито една снимка, която да струва да се направи, ако не е дело на въображението.
Морис Сендак
Всички имаме един и същи Бог, просто му служим по различен начин.
Мохамед Али
По-добре е винаги да носите едно и също нещо и да знаете, че хората ви обичат за такъв, какъвто сте в действителност, а не за начина, по който дрехите ви правят.
Анди Уорхол
Има два начина да не обичаш изкуството. Единият е просто да не го обичаш. Другият е да го обичаш рационално.
Оскар Левант
Начинът, по който да разбиете живота на някой, е да му дадете това, което иска.
Патрик Суейзи
Единственият начин да изразиш своята признателност към художника е да купиш негова картина.
Пиер-Огюст Реноар
Основното е, че всеки мисли по различен начин.
Риана
Хората си мислят, тъй като сме млади, не сме сложни, но това не е вярно. Ние се занимаваме с живота и любовта и разбитите сърца по същия начин, по който една жена може да стане с няколко години по-стара.
Риана
Обичам да чета хора. Наистина ми е приятно да гледам, да наблюдавам и да мога да разбера човек, причината да носи тази дреха, причината да мирише по начина, по който го правят.
Риана
Мразя да ходя на фитнес и да го правя по старомоден начин. Мразя всичко, което е прекалено ясно, прекалено рутинно, твърде познато. Отегчавам се наистина много бързо.
Риана
Ти през цялото време казваш на себе си: "Аз мога да го направя, но няма", а това е не повече от друг начин да кажеш, че ти не можеш.
Ричард Файнман
Хората често мислят, че аз съм измамник, но аз обикновено съм честен, в известен смисъли и по такъв начин, че никой не ми вярва.
Ричард Файнман
Можете да имате това, което искате - ако знаете как да оформите калъпа за това в собствените си мисли. Няма мечта, която да не се сбъдне, ако се научите да използвате Творческата сила, работеща чрез вас. Методите, които работят за един, ще работят за всички. Ключът към силата се крие в това да използваш това, което имаш... свободно, напълно и по този начин да отвориш широко своите канали за повече творческа сила, която да тече през теб.
Робърт Колиър
Оставянето на вашите клиенти да определят вашите стандарти е опасна игра, защото надпреварата до дъното е доста лесна за победа. Определянето на собствени стандарти - и спазването им - е по-добър начин за печалба. Да не говорим за по-добър начин денят ви да си струва всичките усилия, които сте положили в него.
Сет Годин
Войната е най-лошият начин за събиране на информация за чуждата култура.
Станислав Лем
Ако по този начин се отнасяте към приятелите си, нищо чудно че имате толкова много врагове.
Тереза Авилска
Английската репутация за хумор е начин, чрез който хората избягват да се разкриват и поддържат повърхностни взаимоотношения, така че можете да участвате в закачки, без да се правите уязвими.
Тиодор Зелдин
Променете начина си на мислене и вече сте на половината път към промяната на света.
Тиодор Зелдин
Да разрешавате на детето си всичко - означава да се отнасяте към него като възрастен; и това е сигурният начин да се гарантира това, че той никога няма да стане възрастен.
Томас Сас
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
100
Следваща