Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 31
За човек не се съди по недостатъците му, а по начина, по който ги превъзмогва.
Брандън Сандерсън
Бъдете прости в думите, маниерите и жестовете. Забавлявайте по същия начин както разпореждате. Ако можете да накарате един човек да се смее, вие можете да го накарате да мисли, да ви харесва и да ви вярва.
Алфред Смит
Човешкият капацитет за вина е такъв, че хората винаги могат да намерят начини да се обвиняват.
Стивън Хокинг
Да бъдеш твърде добър е начинът да бъдеш безинтересен.
Хари С. Труман
Войната беше добра за мен от финансова гледна точка. Но аз не искам да правя пари по този начин. Аз не искам кървави пари.
Тед Търнър
Кариерите изглежда не се градят по същия начин както през 80-те (на ХХ-ти век - бел.цит.)
Ким Уайлд
Хората понякога ме наричат идеалист. Ето това е начинът, по който мога да бъда американец. Америка е единствената нация от идеалисти в света.
Удроу Уилсън
Твърдя, че гражданските неподчинения не са нищо друго освен най-нова форма на доброволно сдружение и по този начин те са напълно в унисон със старите традиции на страната.
Хана Аренд
Шансът по този начин (чрез случаен процес - бел.цит.) да се появят по-висши форми на жовот е сравним с вероятността някое торнадо, смитащо боклуците из двора, да сглоби Боинг 747 от наличните материали в него.
Фред Хойл
Знам, че отново излязох победител в края на шейсетте. Знам, че бях предопределен за големи неща. Хората ще кажат, че този начин на мислене въобще не е скромен. Съгласен съм. Скромността не е дума, която се отнася по някакъв начин за мен. И се надявам да не бъде никога.
Арнолд Шварценегер
За да възстановим доверието на хората, трябва да реформираме начина, по който работи правителството.
Арнолд Шварценегер
Тренировките представляват отдушник за потисната от стреса енергия, като по този начин повдигат и духа – също както упражненията подобряват състоянието на тялото.
Арнолд Шварценегер
Най-добрият начин да се защитиш е да не се оприличаваш.
Марк Аврелий
Аз имам теория за думите. Има хиляди начини да се каже "Подай ми солта!". Това може да означава "Няма достатъчно сол в храната ми." или "Обичам те". Или може "Много съм ти ядосан." – списъкът може да продължи и нататък. Думите са малки бомби, в които има много енергия.
Кристофър Уокън
Нямам планове за бъдещето, но смятам, че нещата ще се подредят по някакъв начин.
Дашиъл Хамет
Най-добрият начин да се справяш с препятствията е да гледаш на тях като на стълби. Смей им се, стъпвай върху тях и нека те отведат до нещо по-добро.
Инид Блайтън
Добрите книги казват истината, дори да са за неща, които не са били и никога няма да бъдат. Те просто показват истината по различен начин.
Станислав Лем
Единственият начин да правиш всичко, което харесваш, е да четеш.
Том Кланси
Хората наблюдават начина, по който действаме, повече, отколкото слушат какво казваме.
Макс Лукадо
Няколко песни с Него може да променят начина, по който пеете.
Макс Лукадо
Едно нещо или идея изглежда смислено само когато имаме няколко различни начина да го представим - различни перспективи и различни асоциации.
Марвин Мински
Ако мога да започна деня си, като изговарям молитвите си и се концентрирам, тогава знам, че правя правилното нещо. Тези 10 минути ми помагат по всякакъв начин през целия ден.
Марк Уолбърг
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
100
Следваща