Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 3
Най-сигурният начин да накараш един мъж да свърши нещо, е да му намекнеш, че вече е стар за тази работа.
Шърли Маклейн
Драматургът живее в окупирана територия... И ако не можеш да живееш по този начин, не оставаш там.
Артър Милър
Ако моята поезия се стреми да постигне нещо, то е да освободи хората от ограничения начин, по който виждат и чувстват.
Джим Морисън
Има много начини да вървите напред, но само един начин да стоите на едно място.
Франклин Делано Рузвелт
Често най-сигурният начин за дезинформация – е стриктно да се придържаме към голата истина.
Марк Твен
Единственият начин да се справиш с липсата на свобода в света е да станеш абсолютно свободен, така че самото ти съществуване да бъде своеобразен бунт.
Албер Камю
Вие не разбирате нищо, докато не го научите по повече от един начин.
Марвин Мински
Най-добрият начин да съхраните тайни е да се престорите, че ги няма.
Маргарет Атууд
Страстта към победата се гори във всеки от нас. Волята към победата е въпрос на тренировка. Начинът за победа е въпрос на честа.
Маргарет Тачър
Вземете метод и опитайте. Ако не успее, признайте го откровено и опитайте друго. Но по всякакъв начин опитайте нещо.
Франклин Делано Рузвелт
Когато грабежа става начин на живот за група хора, те скоро създават за себе си легална система, която им го разрешава, и морален код, който го прославя.
Фредерик Бастиа
Най-сигурният начин да корумпирате един юноша е да го инструктирате да почита по-високо тези, които мислят така, отколкото тези, които мислят по различен начин.
Фридрих Ницше
Не провалих теста, просто намерих 100 начина да го направя погрешно.
Бенджамин Франклин
Въздушното пътуване е начинът на природата да ви накара да изглеждате като снимка на паспорта си.
Ал Гор
Има един начин да разберете дали един човек е честен - попитайте го. Ако той каже "Да", вие знаете, че е мошеник.
Граучо Маркс
Когато получих Нобелова премия, единственото голямо плащане в брой, като трябваше да видя, какво да правя с тях. Най-простият начин да отхвърля този "горещ картоф" беше да ги инвестирам, купувайки акции. Аз знаех, че приближава втората световна война и се боях, че ако имам акции, които ще растат в случай на война, то щях да искам война. Затова помолих своя агент да купи акции, които в случай на война ще спаднат. Той така и направил Аз загубих своите пари и съхраних душата си.
Алберт Сент-Дьорди
Аз няма да променя начина, по който изглеждам или начина, по който се чувствам, за да съм част от нещо. Аз винаги съм бил откачен. Аз съм бил откачен през целия си живот и трябва да живея с това, нали знаете. Аз съм един от тези хора.
Джон Ленън
Войната е начина на богатите хора да защитят своите интереси, изпращайки децата на средната и бедна класа на смърт.
Джордж Карлин
Избавете ме от писатели, които казват, че начинът, по който живеят, няма значение. Не съм сигурна, че лош човек може да напише добра книга. Ако изкуството не ни прави по-добри, тогава за какво е на земята.
Алис Уокър
Има много начини да направиш кариера, но най-сигурният от тях е да се родиш в подходящо семейство.
Доналд Тръмп
Остроумието е начин да изразиш нова мисъл; острословието е просто гимнастика на езика.
Дороти Паркър
Не съжалявам за нищо. Не бих живяла живота си по начина, по който го направих, ако се притеснявах какво ще кажат хората.
Ингрид Бергман
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
100
Следваща