Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 26
Зависимите, като група, обикновено получават далеч над средното ниво o тестове за интелигентност. Защо? Ти ми кажи. Предполагам може би сме достатъчно умни, за да сме разбрали колко скапани са нещата и решаваме, че зависимостта е единственият начин да се справим с нея.
Джеймс Фрей
Можем да променим кои сме. Можем да се усъвършенстваме по различни начини и да си даваме възможности.
Джеймс Хекман
Нашият живот се определя по-малко от нашето детство, отколкото от травматичния начин, по който сме се научили да помним детството си.
Джеймс Хилман
Когато говорят за семейни ценности, това е по репресивен начин, сякаш нашата американска традиция е само пуританската традиция или потисническата традиция от 19 век - християнската традиция.
Джеймс Хилман
Мисля, че пестеливостта стимулира иновациите, както и другите ограничения. Един от единствените начини да се измъкнете от тясното поле е да измислите своя изход.
Джеф Безос
По свой начин целувката беше акт на убийство.
Джеф Линдзи
Ако вие знаете какво искате, то вие обезателно ще намерите начин да го получите.
Джим Рон
Един от начините да се научите да правите нещо правилно е първо да го направите неправилно.
Джим Рон
Най-добрият начин да уловите моменти е да обърнете внимание. Ето как ние култивираме внимателност. Внимателност означава да си буден. Това означава да знаете какво правите.
Джон Кабат-Зин
Трябва да сме готови да се сблъскаме с тъмнина и отчаяние, когато те се изправят и се изправят срещу тях, отново и отново, ако е необходимо, без да бягаме или да се вцепеняваме по хилядите начини, които измисляме, за да избегнем неизбежното.
Джон Кабат-Зин
По начина, по който говореше, можеше да се разбере, че е ходил на училище дълго време. Вероятно това не е наред с него.
Джон Кенеди Тул
Вие правите избор в живота си и това засяга живота ви по всички начини, добри и лоши.
Джон Мейър
Културата наистина се променя само когато е доказано, че нов начин на работа е успешен за определен минимален период от време.
Джон П. Котър
Естественото разпространение не е нито справедливо, нито несправедливо; нито е несправедливо лицата да се раждат в обществото на някаква конкретна позиция. Това са просто природни факти. Това, което е справедливо и несправедливо, е начинът, по който институциите се справят с тези факти.
Джон Ролс
По-голямата интелигентност, богатство и възможности например позволяват на човек да постигне цели, които не би могъл рационално да обмисли по друг начин.
Джон Ролс
Изведнъж лудостта беше навсякъде и аз бях решен да науча за въздействието му върху начина, по който се развива обществото. Винаги съм вярвал, че обществото е фундаментално рационално нещо, но какво, ако не е така? Ами ако е изградено върху лудост?
Джон Ронсън
Най-добрият начин да промениш своят живот е ежедневно да променяш своите мисли, чувства, думи и постъпки.
Джон Темпълтън
В районите на работническата класа имаше няколко семейства, живеещи заедно в една къща и беше много трудно да се получи къща, защото политиците, които контролираха жилищата, правеха това по много дискриминационен начин.
Джон Хюм
Хуморът е единственият верен начин да разкажете тъжна история.
Джонатан Сафран Фоер
Колкото по-дълго наблюдавам начина, по който хората действително действат, толкова по-щастлив съм, че никога не им обръщам внимание.
Джордж Ефинджър
Това, което определя Web 2.0, е фактът, че материалът върху него се генерира от потребителите (потребителите), а не от производителите на системата. По този начин тези, които работят с Web 2.0, могат да бъдат наречени потребители, тъй като те едновременно произвеждат това, което консумират, като например взаимодействието във Фейсбук и записите в Уикипедия.
Джордж Ритзър
Когато езикът умре, начин на разбиране на света умира с него, начин на гледане на света.
Джордж Стайнър
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
100
Следваща