Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 21
Движението по улиците на Бомбай в най-добрия случай е хаотично. Карането на велосипед е опасно занимание. Въпреки това има стотици от тях по улиците, които се конкурират с колите, автобусите и камионите, защото това е начинът на транспорт на бедните.
Рохинтън Мистри
Филмът не е като книга; това изобщо не е бебе на писател. Толкова много хора са вложили таланта си, че по това време вие се чувствате благодарни за това, което са направили, по никакъв начин не се чувствате притежатели на това.
Рут Прауър Джабвала
Поемете отговорност за резултатите, както и за процесите и хората, с които работите. Начинът, по който постигате резултати, ще оформи какъв човек ще станете.
С. К. Прахалад
Научният свят трябва да бъде по-малко заплашителен, отколкото се страхуваха. Той трябва да бъде направен безопасен за хората. И начинът да го направим безопасен е да разсъждаваме върху основата на знанието.
Саймън Блекбърн
Откривам, че моят Господ Исус идва не точно по начина, по който аз Го чакам. Той има собствен маниер. О, колко високо са Неговите пътища над моите пътища.
Самюел Ръдърфорд
Понякога най-добрият и единствено ефективен начин да се убие дадена идея е да я приложим на практика.
Сидни Харис
Обичам бокса. Има нещо ожесточено за използването на силата на тялото ви по този начин.
София Буш
Ти не мразиш историята, ти мразиш начина, по който са ти я преподавали в гимназията.
Стивън Амброуз
Винаги съм се прилагал по един и същ начин за клуб и държава.
Стивън Джерард
Превръщането в професионалист е начин на мислене. Ако се борим със страх, самосаботаж, отлагане, съмнение в себе си и т.н., проблемът е, че мислим като аматьори. Аматьорите не се появяват. Аматьорите се измъчват. Аматьорите се оставят на нещастието да ги победи. Професионалистът мисли различно. Той се появява, върши си работата, продължава да кара, каквото и да става.
Стивън Пресфийлд
Това трябва да разберете. Има само един начин да нараниш човек, който е загубил всичко. Върнете му нещо счупено.
Стивън Р. Доналдсън
Мисля, че всеки човек е особен по свой начин.
Стивън Чбоски
Когато станете част от нещо, по някакъв начин броите. Може да е марш; може да е митинг, дори кратък. Вие сте част от нещо и изведнъж осъзнавате, че броите. Да се брои е много важно.
Стъдс Търкъл
Вярвам, че начинът на живот на хората може да бъде насочен малко от архитектурата.
Тадао Андо
Опитвам се да обясня на хората, че единственият начин да бъдете готини е да бъдете това, което наистина сте, и единственият начин да живеете живота е да правите нещата, които искате да правите, и да бъдете човекът, който искате да бъдете, независимо кой това е или какво е това или как трябва да го направите. Това е единственият начин да бъдете истински щастливи.
Такър Макс
Трудно ми е да бъда уязвим, защото никога не съм се научил как да го правя. Никога не съм бил уязвим по безопасен начин.
Такър Макс
Как живеем живота си, за съжаление, не зависи само от нас. Обстоятелствата, добри или лоши, постоянно се намесват. Човек, който е близо до нас, умира. Човек, който не е толкова близък до нас, продължава да живее. Всички тези неща влияят върху начина, по който живеем.
Тарик Али
Склонен съм към аристократична република. Това би задоволило амбициозния дух сред нашите хора. Ще се учим от историческите грешки на другите по същия начин, както се учим от нашите собствени; защото ние сме модерна нация и искаме да бъдем най-модерните в света.
Теодор Херцел
Трябва да обичаш по такъв начин, че човекът, когото обичаш, да се чувства свободен.
Тик Нят Хан
Най-добрият начин да се погрижим за бъдещето е да се погрижим за настоящия момент.
Тик Нят Хан
Ненасилственото действие, родено от съзнанието за страдание и подхранвано от любов, е най-ефективният начин да се изправим срещу бедствието.
Тик Нят Хан
Вървете след това, което наистина обичате, и намерете начин да направите това да работи за вас, и след това ще бъдете щастлив човек.
Том Пети
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
100
Следваща