Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 19
Видях много хора с напреднало сърдечно заболяване и бях толкова разочарован, защото знаех, че ако те просто знаят как да правят правилното нещо, прости стъпки в начина на живот и диета, цялата траектория на техния живот и здраве щеше да бъде различна.
Мехмет Оз
Защото, ако разберем как тр¤бва да се произведе една сграда и намерим начин тя да бъде по-просто произведена, тогава очевидно ние допринас¤ме за по-лесното изграждане на по-добри сгради.
Минору Ямасаки
Аз мисля, че околната среда е един много силен начин за противовес на хаотичния характер на нашия живот.
Минору Ямасаки
Когато управлявате схема на Понци, как да избегнете огромни, неочаквани тегления - така да се каже, тичане на банката - които биха дръпнали завесата и разкрият малък човек, който издухва дим? Един от начините би бил да се привлече ядро от инвеститори, на които може да се разчита, че никога не изтеглят повече от малък процент от главницата всяка година.
Мичел Зукоф
Всички наши наказателни институции, включително затвори, закони, църковни изповедални и така нататък, са системи на илюзия. Редът на Вселената, безкрайната справедливост на Ин и Ян, естествено се грижи за всяко движение и компенсация. Не е нужно да измисляме произволни начини за балансиране с наказанията.
Мичио Куши
[Теориите на Маркс] ми дадоха политическа и интелектуална обосновка за това, в което вярвах, по начин, по който нищо друго не правеше.
Нийл Кинък
За здравите възрастни хора наистина голямото нещо, което можем да предвидим, са начини за намеса в процеса на стареене, или като го забавим или обърнем.
Ник Бостром
Държането за ръце, например, е начин да запомните какво е чувството да не казвате нищо заедно.
Никол Краус
За да съм честна, ми липсва старият холивудски начин да има някаква мистика около звездата.
Никол Шерцингер
Начинът, по който се чете една книга, което ще рече, качествата, които читателят внася в книгата, могат да имат толкова общо с нейната стойност, колкото всичко, което авторът влага в нея.
Норман Казънс
Единственото друго нещо, което смятам за важно е: Не пишете книга и не започвайте книга с очакването да предадете послание по много важен начин.
Нортън Джъстър
Научният метод всъщност правилно използва най-преките доказателства като най-надеждни, защото по този начин е най-малко вероятно да ви заблудят в задънена улица и да разберете погрешно вашите данни.
Обри Де Грей
Привличането ми беше незабавно и дълбоко. И това нямаше нищо общо с начина, по който изглеждаше. Привличането ми беше към това, което се намираше между неговите редове.
Огастин Бъроуз
Ако искате да промените хората, като говорите за Бог, тогава има само един начин: вместо да учите Бог, трябва да живеете Бог. Защото: "преподаването" на Бог е немислимо по друг начин, освен по начина, по който бихте преподавали любов или поезия. Вие учите на любов само чрез любов, поезия само чрез писане на поезия, вяра в Бог само чрез заразителен начин на доверие.
Ойген Древерман
Цивилизацията е начинът, по който живеят собствените хора. Дивотата е начинът, по който живеят чужденците.
Октавия Е. Бътлър
Отстъпването може да се превърне в начин на живот.
Оливър Джеймс
Не бягам от някакви конкретни проблеми, просто искам да отделя малко време и да разбера в живота си къде мога да продължавам да правя това, което правя, но по начин, по който мога да почета и това, което искам да направя за себе си.
Анди Стърн
Не трябва да оставяте живота си да тече по обикновения начин; направи нещо, което никой друг не е правил, нещо, което ще заслепи света. Покажете, че Божият творчески принцип работи във вас.
Парамаханса Йогананда
...хората често се опитват да намерят с помощта на секса това, което е много по-лесно да открият с други начини.
Патриша Хайсмит
На човек е позволено да прави много малки грешки и в това няма нищо лошо. Но ако грешките са големи и го тежат, единственото му решение е да спре да се приема на сериозно. Това е единственият начин да избегнете страданието – страданието, продължително, може да бъде фатално.
Педро Хуан Гутиерес
Заинтригуван съм от начина, по който физическият външен вид често може да ръководи живота на човек; нещата се случват по различен начин за красива жена, отколкото за обикновена.
Пенелъпи Лайвли
Удоволствието от писането на художествена литература е, че винаги забелязвате някакъв нов подход, алтернативен начин за разказване на история и манипулиране на герои; романът е толкова чудесно гъвкава форма.
Пенелъпи Лайвли
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
100
Следваща