Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 17
Религията ни утешава за поражението на нашата воля за власт. Той добавя нови светове към нашия и по този начин ни носи надежда за нови завоевания и нови победи. Ние сме обърнати към религията от страх да не се задушим в тесните рамки на този свят.
Емил Чоран
Румъния и България бяха особено безотговорни. Ако искаха да намалят шансовете си за присъединяване към Европа, не биха могли да намерят по-добър начин.
Жак Ширак
Най-добрия начин да наблюдавате поведението на рибите е да станете риба.
Жак-Ив Кусто
Човек може да се издигне само по два начина - с помощта на своята собствена ловкост или поради глупостта на някой друг.
Жан дьо Лабрюйер
Парите не са всичко. Амбицията ми беше самият футбол, а не парите, които бих изкарал от него. Ако това доведе до мен и семейството ми по-удобен начин на живот, тогава това е добре. Но не прекарвам времето си между игри и тренировки, мислейки за фигури.
Алесандро Дел Пиеро
Единственият начин да успокоиш всеки, който те е обичал в живота, е да бъдеш добър спомен.
Алис Уокър
Любовта е най-доказаният начин да преодолеете чувството за срам.
Зигмунд Фройд
Трябва да мислим по различен начин, да гледаме на нещата по различен начин. Мирът изисква свят от нови понятия, нови определения.
Ицхак Рабин
На практика единственият начин да се изсуши блатото на радикалния ислям е чрез икономическо развитие и подобрен жизнен стандарт.
Ицхак Рабин
Молитвата не е да поискаш това, което мислиш, че искаш, а искане да бъде променено по начини, които не можеш да си представиш.
Катлийн Норис
Най-лесният начин децата ви да научат за парите е да нямате такива.
Катрин Уайтхорн
Ако смятате, че човек не ви обича, то е напълно възможно да ви обича по свой собствен начин.
Константин Мелихан
Най-евтиният начин да се понравиш на жена е да й направите скъпи подаръци.
Константин Мелихан
Всъщност мисля, че една от силните ми страни е моят начин на разказване.
Куентин Тарантино
Най-ефективният начин да го направиш е да го направиш.
Амелия Еърхарт
Вашите уникални творчески таланти и способности протичат през вас и се изразяват по дълбоко удовлетворяващи начини. Вашето творчество винаги е търсено.
Луиз Хей
Успехът е нещо просто. Прави каквото е правилно, по правилния начин и в правилното време.
Арнълд Хенри Гласоу
Ако виждате всичко от гледната точка на жените, които по някакъв начин са се превърнали в жертви, вие не виждате гората зад дърветата. По-добре е да бъдете личност, отколкото жена.
Вивиан Уестууд
Ще ти отмъстя по най - жестокия начин, който можеш да си представиш. Ще забравя.
Джон Стайнбек
Единственият начин за жена да се погрижи за себе си, е да бъде от полза за мъж, който може да си позволи да и бъде от полза.
Джордж Бърнард Шоу
Наглостта не е умишлен начин на действие, а черта на характера.
Жан дьо Лабрюйер
Има хиляди начини да загубиш любовта на една жена и винаги действа причината, която не си предвидил.
Жорж Санд
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
100
Следваща