Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 16
Говорете като всички останали, но мислите по свой начин.
Блез Паскал
По времето на пънка не се смятах за моден дизайнер. Просто използвах модата като начин да изразя съпротивата си и да се разбунтувам. Дойдох от провинцията и докато стигнах до Лондон, се смятах за много глупава. Амбицията ми беше да разбера света, в който живея.
Вивиан Уестууд
Винаги ме привличат хора, които ме интересуват. Трябва да са хора, които наистина са верни на себе си по някакъв начин и които винаги се опитват да направят нещо, което прави живота им по-интересен, или по-добър, или нещо за някой друг. Те се интересуват от хората.
Вивиан Уестууд
Откровената глупост може по свой начин да бъде неотразима за жените.
Айрис Мърдок
Във време на социална разпокъсаност вулгарността се превръща в начин на живот. Да бъдеш шокиращ става по-важно - и често по-изгодно - отколкото да бъдеш граждански или творчески или наистина оригинален.
Ал Гор
Аз не познавам никого, който по един или друг начин да не се е чувствал самотен.
Габриел Гарсия Маркес
Когнитивната терапия се основава на идеята, че когато промените начина, по който мислите, можете да промените начина, по който се чувствате и се държите. С други думи, ако успеем да се научим да мислим за другите хора по по-позитивен и реалистичен начин, ще бъде много по-лесно да разрешаваме конфликти и да развиваме възнаграждаващи лични и професионални отношения.
Дейвид Бърнс
Актьорската игра е само начин да преживяваш, семейството е животът.
Дензъл Уошингтън
Винаги търси начин да направиш добро.
Алберт Швайцер
Не живея по редовните начини и това е окей за мен.
Джим Кери
Опитвам се да направя нещо, което публиката може да не е виждала до сега. Все едно, че се каня да целуна момиче, искам да я целуна по начин по който момиче не е било целувано до сега. Като може би да й ритна краката и да я хвана преди да се удари в земята и после да я целуна.
Джим Кери
Майка ми беше професионален болен човек; тя взимаше много хапчета против болка. Има много такива хора. Това е начинът, по който те са свикнали да получават внимание. Винаги си спомням, че тя е дъщеря на алкохолик, който я е оставял сама около Коледа.
Джим Кери
Всички сме повредени по свой начин. Никой не е перфектен. Мисля, че всички сме някак си глупави. Всеки един от нас.
Джони Деп
Най-лесният, прост и безопасен начин да съблазните жена е да и позволите самата тя да го направи.
Джордж Клуни
Финансовите пазари като цяло са непредсказуеми. Така че човек трябва да има различни сценарии... Идеята, че всъщност можете да предвидите какво ще се случи, противоречи на начина ми на разглеждане на пазара.
Джордж Сорос
Що се отнася до социалните последици, те имат различни хора, които действат по различни начини, много трудно е дори да имат подходящ критерий за успех. Така че, това е трудна задача.
Джордж Сорос
Може да е вид наглост да мислите, че начинът, по който разбирате Бог, е такъв, какъвто е Бог.
Джоузеф Камбъл
Поетите са просто тези, които са направили професия и начин на живот, за да поддържат връзка с блаженството си.
Джоузеф Камбъл
Творчеството включва разчупване на установените модели, за да погледнем на нещата по различен начин.
Едуард де Боно
Понякога ситуацията е само проблем, защото се разглежда по определен начин. Погледнато по друг начин, правилният начин на действие може да бъде толкова очевиден, че проблемът вече не съществува.
Едуард де Боно
Може да имаме напълно адекватен начин да направим нещо, но това не означава, че не може да има по-добър начин. Затова се заехме да намерим алтернативен начин. Това е в основата на всяко подобрение, което не е коригиране на грешки или решаване на проблеми.
Едуард де Боно
Всеки има право да се съмнява във всичко толкова често, колкото пожелае, и задължение да го направи поне веднъж. Никой начин да гледаш на нещата не е твърде свещен, за да бъде преразгледан. Нито един начин да правите нещата не е извън подобрението.
Едуард де Боно
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
100
Следваща