Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 15
Някой ми каза тази сутрин: "На какво отчиташ, че се дължи твоето дълголетие?" Не знам. Имам предвид, че не можех да планирам живота си по-добре. По всички сметки би трябвало да съм мъртъв! Само като си помисля за злоупотребата, на която подлагам тялото си - наркотиците, алкохолът, начинът ми на живот през последните 30 години!
Ози Озбърн
Имах много гняв, защото не бях доволен от начина, по който бях отгледан.
Патрик Суейзи
Олимпизмът се стреми да създаде начин на живот, основан на радостта, открита в усилията, образователната стойност на добър пример и уважение към универсалните основни етични принципи.
Пиер дьо Кубертен
По никакъв начин спортът не може да се счита за луксозен обект.
Пиер дьо Кубертен
Никоя институция не може да оцелее, ако се нуждае от гении или супермени, които да я управляват. Тя трябва да бъде организирана по такъв начин, че да може да работи под ръководството, съставено от обикновени човешки същества.
Питър Дракър
Една от големите радости на живота е творчеството. Информацията влиза, разбърква се и излиза по нови и интересни начини.
Питър МакУилямс
Никъде човек не разкрива собствения си характер толкова ярко, колкото по своя начин да изобразява характерите на другите.
Ралф Уолдо Емерсън
Бог просто има начин да оправи нещата по начина, по който иска и вие нямате какво да кажете за това.
Риана
Начин да бъдете щастливи - да направите другите щастливи.
Робърт Ингерсол
Може би вашето предизвикателство не е да намерите по-добър проект или по-добър шеф. Може би трябва да се докоснете до това какво означава да се чувстваш страстен. Хората със страст търсят начини да накарат нещата да се случат.
Сет Годин
Има само три начина за справяне със секса. Той може да бъде удовлетворен; може да бъде репресиран; или може да бъде сублимиран. Последното в историята често е идеал и често е успех, но винаги е нестабилност.
Теодор Стърджън
Трябва да се стремим да бъдем наети по такъв начин, че да не осъзнаваме, че това, което правим, е работа.
Тиодор Зелдин
Моята дефиниция за успех е да живеете живота си по начин, който да ви накара да почувствате тонус удоволствие и много малко болка - и поради начина си на живот, хората около вас изпитват много повече удоволствие, отколкото болка.
Антъни Робинс
Искате ли да се научите да ядете много? Ето как: Яжте малко. По този начин, вие ще бъдете достатъчно дълго, за да ядете много.
Антъни Робинс
Винаги има начин - ако сте ангажирани.
Антъни Робинс
Вярвам, че историята може да бъде и трябва да се преподава по нов начин, така че да направи смисъла на нея като процес на еволюция разбираем за младите.
Томас Хъксли
Няма начин да имате събитие като 11 септември и да очаквате нещата да останат същите. В този ден те убиха 3000 души в Ню Йорк и ако можеха, щяха да убият 300 000.
Тони Блеър
Бях подценяван от десетилетия. Справих се много добре по този начин.
Хелмут Кол
Без съмнение най-добрият начин да ме опознаете е чрез моята музика.
Шаная Туейн
Има толкова много видове красота, колкото и обичайните начини за търсене на щастие.
Шарл Бодлер
Лидерът трябва да се стреми към високото, да вижда голямото, да съди широко, като по този начин се отделя от обикновените хора, които дебатират в тесни ограничения.
Шарл дьо Гол
Най-добрия начин да достигнеш желаното е да го пренебрегнеш.
Балтазар Грасиан
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
100
Следваща