Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Начин" - страница 14
Философията не признава никакво щастие, освен себе си, а щастието на свой ред не признава никаква философия, освен себе си. По такъв начин и философът е щастлив, и щастливецът се счита за философ.
Пиер-Жозеф Прудон
Това, което съм направил, е да покажа начина, по който Вселената е започнала да се оформя – според законите на науката. В такъв случай не е необходимо да се обръщаме към Бога, за да установим как е започнала Вселената. Това не доказва, че няма Бог, а само че Бог не е необходим.
Стивън Хокинг
Имам много жизнена енергия. Работата ми е най-добрият начин да я канализирам в нещо продуктивно, освен ако не искам да се нахвърля върху пощальона или градинаря.
Бен Стилър
Животът е игра. Парите са начинът, по който се записва резултатът.
Тед Търнър
Звукозаписните компании наистина ме възмутиха, когато ми казаха да сваля теглото. Не можех да се занимавам и с това да изглеждам по определен начин. Така че напуснах бизнеса. И не съжалявам.
Ким Уайлд
Пролетта е начинът на природата да каже: "Нека се позабавляваме!"
Робин Уилямс
Има два начина да преуспееш днес - да продаваш ликьор или да го пиеш.
Уилям Клод Фийлдс
Съществуват само два начина да се самопохвалите: единият е да говорите добре за себе си, а вторият – да клеветите другите.
Клод Адриан Хелвеций
Най-опасната фраза в езика е: "Ние винаги сме го правили по този начин."
Грейс Хопър
Вярвам, че преживяването на любовта е най-човешкият и очовечаващ акт, който дава на човека удоволствие и това е, като причина, няма смисъл ако се разбира по частичен начин.
Ерих Фром
Дали съм с теб или без теб е единственият начин, по който аз измервам времето.
Хорхе Луис Борхес
Един от най-великите и лесни начини да научаваш повече и да израстваш, е да правиш повече.
Уошингтън Ървинг
Поставил съм толкова енигми и пъзели, че ще отнеме на професорите векове, за да разберат какво съм имал предвид. Това е единствения начин човек да подпечата безсмъртието си.
Джеймс Джойс
Рекламата е ценен икономически фактор, защото е най-евтиният начин за продаване на стоки, особено ако стоките не стават за нищо.
Синклер Луис
Това е нелепо: човек не може да избегне собствената си порочност, въпреки че е възможно, но трябва да избягва чуждото, което по никакъв начин не е възможно.
Марк Аврелий
Най-простият начин за разбиране на справедливостта е да дадеш на хората това, което заслужават. Тази идея се връща към Аристотел. Истинската трудност започва с намирането на кой заслужава какво и защо.
Майкъл Сандел
Слушането на музика е като гледане на пейзажи и... когато чуем добра музика, умовете ни реагират почти по същия начин, както те, когато виждаме нещата.
Марвин Мински
Подхождам към комедия по същия начин, по който правя драма. Опитвам се да го направя възможно най-реално.
Марк Уолбърг
Всички пътища на мисълта малко или много по осезаем загадъчен начин водят към езика.
Мартин Хайдегер
Изговорената дума беше първата технология, чрез която човекът успя да пусне средата си, за да я схване по нов начин.
Маршал Маклуън
Днес тиранинът управлява не по клуб или юмрук, а прикрит като пазарен изследовател, той пасе стадата си по начините на полезност и комфорт.
Маршал Маклуън
Единственият начин да живееш е да даваш на другите да живеят.
Махатма Ганди
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
100
Следваща