Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Любов" - страница 35
Основният принцип на свободните хора е да живеят в любов към нашите действия и да ни позволят да живеем в разбиране на волята на друг човек.
Рудолф Щайнер
Любовта започва, когато отхвърлим егото си и освободим място за някой друг.
Рудолф Щайнер
Нека душата ми цъфти в любов за цялото съществуване.
Рудолф Щайнер
Всеки ден може да видим нещо ново в Христос. Неговата любов няма нито ръб, нито дъно.
Самюел Ръдърфорд
Моето желание е моят Господ да ми даде по-широки и по-дълбоки мисли, да се нахраня с удивление на Неговата любов.
Самюел Ръдърфорд
В известен смисъл по-голяма любов в Исус е да освещава, отколкото да оправдава, защото Той ни прави най-подобни на Себе Си, в Своя собствен основен портрет и образ, като ни освещава.
Самюел Ръдърфорд
Харесва ми да съм влюбена, но любовта е от решаващо значение за мен. Любовта е причината да живеем.
Сафрън Бъроуз
Ваше задължение е да се отнасяте към всеки с любов като проявление на Господ.
Свами Шивананда
Вселената се е родила от акта на любов.
Ани Безант
Никой никога не получава това, което иска, когато става дума за любов.
Скот Търоу
Човекът, с който искам да бъде, трябва да разбере, че показването на любов на екрана е моята работа, аз не се занимавам с проституция, аз се занимавам с изкуство.
Сонам Капур
Любовта няма ограничения. Не може да се измери. Тя няма граници. Въпреки че мнозина са се опитвали, любовта е неопределима.
Стив Мараболи
Душата не знае по-голяма мъка от това да си поеме дъх, който започва с любов и завършва със скръб.
Стивън Ериксън
Любовта е активност, а не чувство... Истинската любов не е безпомощното желание да притежаваш съкровения обект на нечия пламенна обич; истинската любов е дисциплинираната щедрост, която изискваме от себе си в името на другия, когато предпочитаме да бъдем егоисти.
Стивън Картър
Обратното на страха е любовта - любовта към предизвикателството, любовта към работата, чистата радостна страст да хвърлим удар към мечтата си и да видим дали можем да я осъществим.
Стивън Пресфийлд
Да работиш в изкуството по някаква причина, различна от любов, е проституция.
Стивън Пресфийлд
Незавършеното производство генерира собствено енергийно поле. Вие, артистът или предприемачът, вливате любов в работата; вие го изпълвате със страст, намерение и надежда.
Стивън Пресфийлд
Истинската щедрост е дарение; дадени свободно и от чиста любов. Без прикачени условия. Никакви очаквания. Времето и любовта са най-ценното притежание, което можете да споделите.
Сузи Орман
Любовта поражда любов. Това мъчение е моята радост.
Теодор Рьотке
Любовта е не желанието да получиш това, което искаш. Любовта означава да желаеш щастието на този, когото обичаш.
Тери Гудкайнд
Ако обичаш някого, но рядко се предоставяш на него или нея, това не е истинска любов.
Тик Нят Хан
Източникът на любовта е дълбоко в нас и можем да помогнем на другите да осъзнаят много щастие. Една дума, едно действие, една мисъл може да намали страданието на друг човек и да му донесе радост.
Тик Нят Хан
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща