Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Любов" - страница 20
Казват, че любовта е сляпа, но травмата е сляпа. Любовта вижда какво е.
Нийл Строс
Казах само една дума, донесох само едно послание: Любов. Любов - нищо друго.
Никос Казандзакис
Не притежавам оръжие, освен любовта. С това съм дошъл да правя битка. Помогни ми!
Никос Казандзакис
Сърцето се обединява, каквото умът отделя, изтласква отвъд арената на необходимостта и превръща борбата в любов.
Никос Казандзакис
Мъдростта ми казва, че съм нищо. Любовта ми казва, че съм всичко. Целият ми живот преминава между тези полюси.
Нисаргадатта Махарадж
Любовта е опит на мъжът да удовлетвори една единствена жена.
Пол Жералди
Любовта ни кара да сме уверени в това, в което най-много трябва да се съмняваме.
Пол Жералди
Темата за мен е любовта и липсата на такава. Всички искаме това и не знаем как да го получим и всичко, което правим, е някакъв опит да го уловим за себе си.
Райън Гослинг
"Любов" е специална дума и я използвам само, когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина.
Рей Чарлс
През цялата драма - независимо дали е проклета или не - Любовта позлатява сцената, а жените ръководят сюжета.
Ричард Шеридан
Приятелството е взаимното изнудване, издигнато до нивото на любовта.
Робин Морган
Любовниците се карат, а любовта се разпалва.
Робърт Бъртън
Едностранната любов е най-правилната, навярно. Не се страхувайте, че нещо ще се обърка.
Робърт Патинсън
Любовта към истината е в основата на много хумор.
Робъртсън Дейвис
Патриотизъм - това е любов към своето, национализъм - ненавист към чуждото.
Ромен Гари
Понякога дори най-големите радости носят предизвикателство, а децата със специални нужди вдъхват много, много специална любов.
Сара Пейлин
Себичността започва с отдалечаване, а любовта се доказва в пускането.
Сесил Дей Луис
Ние приемаме тази любов която ни изглежда че заслужаваме.
Стивън Чбоски
Никога не правете дома си на място - направете дом за себе си в собствената си глава. Ще намерите това, което ви е необходимо, за да го обзаведете - памет, приятели, на които можете да се доверите, любов към ученето и други подобни неща. По този начин ще отиде с вас, където и да пътувате.
Тад Уилямс
Любовта е най-големият подарък който Бог ни дава. Тя е безплатна.
Тараджи Хенсън
Любовта умира въпреки свещения и брачен обет.
Уилям Мейкпийс Такъри
Любовта към свобода - това е любов към хората; любовта към властта - това е себелюбие.
Уилям Хазлит
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
100
Следваща