Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 98
Нищо в Златното правило не казва, че другите ще се отнасят с нас така, както ние с тях. То само казва, че трябва да се отнасяме към другите по начин, който бихме искали да бъдем третирани.
Роза Паркс
Пиши или нищо. Това е същият принцип като поддържането на ред в училище. Ако накарате учениците да се държат, те ще научат нещо, само за да не скучаят. Намирам, че работи. Две много прости правила, а. не е нужно да пишете. б. не можете да правите нищо друго. Останалото идва от само себе си.
Рой Баумайстър, Джон Тиърни
Нищо не можеш да изцелиш, ако човек е мъртъв.
Рейчъл Кейн
Критикът в нищо не може да замени читателя.
Ролан Барт
Нищо написано не е по силите му да се сравнява по достоверност със снимката.
Ролан Барт
В най-мрачните дни на европейската история Америка беше близо до нас, а днес ние сме близо до Америка. Нищо никога няма да бъде същото.
Романо Проди
Нищо не трябва да се приема твърде сериозно, нито какво се казва, нито какво се пише.
Ромен Сарду
За нищо не съжалявам. Но боже опази, ако още веднъж изпитам нещо такова, аз не бих го преживяла. Постарах се да съхраня в себе си от всичките тези години само най-скъпото, най-доброто.
Роми Шнайдер
Делон? Няма нищо по-студено от мъртва любов.
Роми Шнайдер
След като включите правителството в селското стопанство, няма да имате нищо освен проблеми и разходи.
Рон Пол
Писането е странен синтез между двете части на ума ви: аналитичната страна и тази, която изобщо не знае нищо, и вие трябва да позволите на мечтателната страна да се освободи.
Роуз Тримейн
Пишете, че се чувствате отегчени. Знаеш ли, скъпа моя, навсякъде е едно и също. Нямам нищо общо с никого в Москва. Понякога това изглежда дори странно: след толкова години да не се създават близки приятелства, но това зависи от характера.
Роузмари Съливан
Но никой никога не е забравял нищо, не наистина, макар че понякога се преструваха, когато им беше удобно. Спомените бяха постоянни. Скърбящите остават тъжни дори с течение на времето, но щастливите никога не могат да бъдат пресъздадени - не и със същата радост. Споменът породи собствена особена скръб. Изглеждаше толкова несправедливо: времето трябваше да превърне и тъгата, и щастието в източник на болка.
Рохинтън Мистри
Нищо освен символ? Хората умират заради символи. Хората имат надежда заради символите. Те не са просто линии. Те са истории, култури, традиции, дадени им форми.
Рошани Чокши
Общата черта на всяко зло не е нищо друго освен егоизъм ... По принцип цялото човешко зло произлиза от това, което наричаме егоизъм.
Рудолф Щайнер
Нищо не е по-добро за човека от това да добави нужното количество мед в храната си.
Рудолф Щайнер
Нямам нищо против какво казват хората за мен. Никога не съм чел книга за себе си.
Рупърт Мърдок
Изправям се пред вас като писател, без да има основание да не мога да напиша: наистина се развихрям от страна на държава, култура към култура, докато не почувствам - докато не стана - нищо. Както се случва, така ми харесва.
Рут Прауър Джабвала
От мъжа зависи да не се обиди, когато тя му каже от какво има нужда. Не бива да казва: "Знам това!" И той не бива да казва: "Жената, която имах преди теб, имаше десет оргазма, без тя да ми каже нищо!"
Рут Уестхаймер
Нямам нищо против местата за срещи в Интернет, стига хората да ги използват интелигентно.
Рут Уестхаймер
Хора, които не познавах, образуваха кръг около мен, закриляйки ме от погледа. Те ме придружиха безопасно обратно до нашата юрта, незабелязан. Нищо не поискаха. Те се радваха да помогнат на някого, да успеят в нещо, дори и да не се възползват. Опитвахме се да докоснем небето от дъното на океана. Осъзнах, че ако се насърчаваме един друг, може би ще се сближим малко повече.
Рута Сепетис
Моето лице е отличен повод за това, че да се творят най-кошмарните безумства. Дива мерзост, пълна лудост. Но в уродството на моите персонажи е скрита красота... В душата си мнозинството са по-добри от нас, така че няма нищо удивително, че работата ме пристрастява.
Рутгер Хауер
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща