Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 95
Просвещението, казват старите учители, не добавя нищо, освен може би признаването на необходимост и ангажираност към работата, която все още трябва да бъде свършена.
Рейф Мартин
Сигурно е карал насам безброй пъти и въпреки това нямаше спомен за пейзажа. Трябва да е бил толкова погълнат от дневния ред и да е пристигнал точно на местоназначението им, че земята отвъд колата не е била нищо повече от една зеленина и фон на един хълм. Животът беше много различен, когато мина през него.
Рейчъл Джойс
ЛОШАТА новина е, че не знам нищо за писане за училищен вестник. С изключение на може би ТРИ неща: 1. Има писане и аз съм сериозно пристрастен към писането в дневника си. 2. Има комикси и карикатури, а аз съм сериозно пристрастен към рисуването. 3. Влюбен съм в него, Брандън, и аз съм сериозно пристрастен към него.
Рейчъл Рене Ръсел
Аз съм като обезглавено пиле, което се втурва из двора и никога няма да разбере нищо.
Рейчъл Уорд
Как да разберете какво харесвате, ако не опитвате нищо?
Рейчъл Хокинс
Фред никога не трябва да бъде принуждаван към нищо. Дори само да му посъветвате филм, той се чувства потиснат. Ако препоръчате книга, на него му се струва, че свободата му е ограничена.
Рене Фройнд
В този свят почти нищо не се прави без леки изкривявания на истината.
Рийв Ларсън
Аз съм достатъчно възрастна, че да си призная, че абсолютно нищо не знам.
Рийз Уидърспун
Историята на Рим е велика, но тя е нищо в сравнение с историята на Гърция.
Рик Риърдън
Когато се карате, бийте се, но когато пиете чай, просто пийте чай и не мислете за нищо друго. Помислете, че всички скорошни събития са в миналото. Човек трябва да живее в настоящето - заради бъдещето. Не губете силите си за празни съжаления.
Андрей Реутов
Те знаят, че винаги има търсене на сладкиши. Те разбират добре: човек не е в състояние да се съпротивлява, ако го изкушите с радост в чистата му форма, той ще го грабне и погълне и ще забрави, че в природата няма нищо в чистата му форма.
Андрей Рубанов
Отвратително. Пари, пари, пари, пари... Нищо от това не е истинско. Нито красотата, нито истината, нито искреността, нищо. Само да се изработят. Това е невъзможно да се гледа... Възможно е всичко, всичко може, ако за "всичко" плащат пари.
Андрей Тарковски
Очевидно нищо не се възприема еднакво и недвусмислено.
Андрей Тарковски
В края на краищата чудесата още се случват. Нищо достойно и велико на света не би могло да започне, ако не вярваш в чудеса.
Андрей Упит
Жените, които знаят какво искат, никога не искат нищо интересно.
Андрес Неуман
Бизнес успехът съдържа семената на собственото си унищожение. Колкото по-успешни сте, толкова повече хора искат част от вашия бизнес и след това още една част и после още една, докато не остане нищо.
Андрю Гроув
За да приложите действителното опростяване, трябва да поставите под въпрос защо се изпълнява всяка стъпка. Обикновено ще откриете, че в работния Ви поток съществуват много стъпки без основателна причина. Често те са там по традиция или защото официалната процедура го предписва и нищо практично не изисква тяхното включване.
Андрю Гроув
По време на депресия зрението се стеснява и започва да се мъгли, сякаш гледате телевизия със силни смущения, когато изглежда, че виждате картина, но всъщност не; лицата не се различават, освен в едър план; нищо няма контури.
Андрю Соломон
Трябва да правя три страници всеки ден и обикновено има точка около 150 страници, където всичко се разпада, където всички планове са за нищо. Книгата се превърна в нещо друго и аз имам нервен срив и след това се подчинявам на това, в което се превърна книгата, и продължавам напред, а това е ужасно и след това страхотно време.
Андрю Шон Гриър
Пространството и времето са нищо. Истински са само мислите.
Анжелик Барбера
Той пише много добре в онези дни, както се случва, много по-добре, отколкото сега. Той имаше абсолютни убеждения, а стилът не е нищо повече от абсолютната убеденост да притежаваш стил.
Рикардо Пиля
По-добре е да създадете нещо, което другите критикуват, отколкото да създавате нищо и да критикувате другите.
Рики Джървейс
Предишна
1
...
94
95
(Текуща)
96
...
100
Следваща