Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 86
Ако всичко е изпробвано и нищо не излезе, сменете прическата.
Мерси Шели
Няма нищо по-лошо от това да вярвате в собствената си измислица.
Мерси Шели
Раят е място, където нищо човешко не е важно за нас и не боли, докато в ада всичко много боли, безкрайно по-силно.
Мигел Анхел Астуриас
В органите на реда разсъждението не предизвиква нищо друго освен раздразнение.
Микаел Ниеми
Всъщност нищо не допринася за запазването на спокойствието, като пълна липса на лично мнение.
Анатолий Голубев
Пълната свобода идва, когато не се страхувате от нищо и когато никой не ви ограничава в най-добрите ви стремежи.
Анатолий Днепров
По-добре нищо да не казваш, от колкото да кажеш нищо.
Анатолий Кони
Нищо не идва от нищото, а проблемите на децата израстват от проблемите на родителите. Затова мъдрите родители, желаейки да помогнат на децата си, се грижат за себе си, за връзките си.
Анатолий Некрасов
Нека новото поколение не повтаря грешките ни, нека повтори нашите подвизи. По същество най-голямата грешка е да не прави нищо.
Анатолий Рибаков
Да се тревожиш за тези последици от крайното неравенство няма нищо общо с това да завиждаш на богатите и всичко на страха, че бързо растящите високи доходи са заплаха за благополучието на всички останали.
Ангъс Дийтън
Няма нищо по-деморализиращо от малък, но постоянен доход.
Ангъс Уилсън
Не съм направила нищо, но това може да е достатъчна причина да ме осъдят на смърт.
Анджела Картър
Спомни си, че е чела някъде, че съвестта не е нищо повече от страха да не бъдеш хванат.
Анджела Марсънс
Нищо не изкарва наяве низките човешки черти както борбата за власт. Хора с добър характер и подбуди са подмамени от него да извършват всякакъв вид подлости.
Милърд Филмор
Нищо, освен ловенето на бълхи, не трябва да се прави в бързо.
Миоко Мацутани
Тревожността не води до нищо, а само конструктивни действия носят резултати.
Миранда Лий
И бих искал всички хора да са щастливи и наистина е хубаво, когато някой е щастлив или когато някой се смее, и наистина е хубаво, когато нещо хубаво се случи с някого, така че лицето му е красиво през целия ден, а аз съм нищо, не знам защо тези хора не са щастливи и весели, сякаш няма да го направят, или не знаят как да бъдат щастливи, или дори се страхуват от това.
Миро Гавран
И после дълго време вървяхме през гората, без да казваме нищо, но този път имаше някаква красота в тази тишина, това беше нашият съюз.
Миро Гавран
Нищо не прилича така на истината, като щателно измислената лъжа.
Михаил Велер
Съгласно анкети, 80% от руснаците не разбират нищо от православието, не са чели Библията и други религиозни текстове, но се считат за православни.
Михаил Зигар
Киното е жестоко изкуство. То притежава способността много бързо да задрасква миналото. Нищо не остарява така бързо като филма. Много картини с тридесет годишна давност изглеждат непонятни и смешни.
Михаил Ром
Не, нищо не се е променило в този свят на лековерни глупаци и безсрамни мошеници! Самите те лъжат и вярват на всичко.
Михаил Успенски
Предишна
1
...
85
86
(Текуща)
87
...
100
Следваща