Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 82
Русия е малка държава. Наистина е лошо. Няма нищо друго освен продажба на петрол и оръжия.
Малкълм Нанс
Нямате нищо, но изглежда, че имате всичко: земя, въздух, небе, вода и светлина - това е, ако имате време. Ако имате време, тогава изглежда, че имате всичко.
Мануел Рохас
Повечето хора са израснали с приказки. Защо продължи да вярваш, дори когато целият свят спря? Какъв е смисълът на живота, ако не вярваш в нищо?
Маргарет Роджърсън
Надеждата е крехко същество. Но без надежда няма нищо. Надеждата е това, за което се борим.
Маргарет Стоъл
Понякога целувката не означава нищо повече.
Маргарет Уей
Няма нищо по-благосклонно от това да прегърнеш доброто на другите хора. Ще ти свърши работа, когато ти дойде времето.
Марго Берген
Какво е амбиция? Това е фокусът и продължителните усилия за постигане на цел. В крайна сметка става въпрос за създаване. Вашата цел може да бъде печелене на пари или производство на стоки или услуги - или идеи и съдържание. Обикновено е необходим екип, освен ако не изберете самотна кариера. Помага да харесваш хората и да искаш да ги видиш как успяват или поне да не им навредиш. Ще ви трябват много амбиции след колежа, защото повечето от това, което ще правите, е да правите нещо от нищо, тази скъпоценна алхимия на човешкото състояние.
Марго Берген
Невъзможно е да се бориш с този, който не иска да промени нищо в себе си.
Маргьорит Дюрас
Ако една птица реши да принадлежи, това е ужасно, няма нищо по-принадлежащо от птиците.
Маргьорит Дюрас
Какво е изненадващо във факта, че умира човек, чийто целият живот не е нищо друго освен път към смъртта?
Марек Крайевски
Може би животът се върти около това, което избираме да кажем. Хората без въображение никога не предлагат такъв избор, не казват нищо, имат мнение. Мненията са досадни, те поставят черта под събитията. Най-много си захапеш зъбите, не можеш да го смилаш.
Маренте де Моор
Мечтаейки за чудото, понякога рискуваш да го получиш, оставайки без нищо.
Мариам Петросян
Това, което за теб не означава нищо, за някого е всичко.
Мариам Петросян
Вашата игра на дребно не служи на света. Няма нищо просветлено в това да се свивате, така че другите хора да не се чувстват несигурни около вас. Всички сме предназначени да блестим, както правят децата. Не е само в някои от нас; то е във всеки и докато оставяме нашата светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите разрешение да направят същото. Когато сме освободени от страха си, нашето присъствие автоматично освобождава другите.
Мариам Уилямсън
Каквото и да минавам днес, няма нужда да се страхувам. Защото Бог е всемогъщ и Бог е тук. Никога не съм отделен от Този, който ме е създал. Не мога да направя нищо, за да Го накарам да отвърне лицето си от мен. Аз съм обичан, обгрижван съм и съм напълно в безопасност в ръцете на Бог.
Мариам Уилямсън
Няма нищо по-непоносимо от повелите на глупостта. Особено уверени в собствената си непогрешимост.
Марина Серова
В края на краищата, всички чувства, които изпитваме един към друг, ако се замислите, са просто активиране на протеини, свързани с гуанин-нуклеотид, един вид химическо въздействие на сигналните молекули. Нищо повече.
Марина Степнова
Няма нищо по-сладко от неизвестността.
Марион Котияр
За първи път в живота си той не можеше да се усмихне: не можеше да направи нищо, сърцето му го болеше от безнадеждност.
Мария Барет
Поставих глава на рамото му и той ме хвана за ръката. Не говорехме за нищо, страхувахме се да изплашим, да не разлеем щастието си.
Мария Метлицкая
Но руски селянин, дори и непиещ, може да падне в пропастта Може би! С глава и с всички вътрешности - като във водовъртеж. Когато силите свършат и той разбере, че в живота няма нищо. И няма нужда и да живее. Защо? Ако няма смисъл...
Мария Метлицкая
Не трябва да има нищо, без което не мога да живея.
Марк Гугенхайм
Предишна
1
...
81
82
(Текуща)
83
...
100
Следваща