Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 8
Нищо в живота не е толкова важно, колкото си мислиш, докато мислиш за това.
Даниел Канеман
Гениалността е вид болест, абсолютно здрав човек с нервна система, както при спокойна крава, нищо не може да сътвори.
Александър Абдулов
Ако трябва да ме обичате, нека е за нищо, освен само заради любовта.
Елизабет Браунинг
Ако човек не е верен на своята индивидуалност, той не може да бъде лоялен към нищо.
Клод Маккей
Защото тъй като тъканта на Вселената е най-съвършена и е дело на най-мъдрия Създател, във Вселената не се случва нищо, в което да не се появява някакво правило на максимум или минимум.
Леонард Ойлер
Нищо не привлича човешкото любопитство така, както човешката трагедия.
Дан Браун
Да не правиш нищо е много трудна работа - никога не знаеш кога си свършил.
Лесли Нилсен
Нищо не вдъхновява прошката повече от отмъщението.
Скот Адамс
Любовта означава гняв. На човек, който не е разгневен от нищо, не му пука за нищо.
Едуард Аби
Опитвам се да не зная абсолютно нищо за много неща и успявам доста добре.
Робърт Бънчли
Вероятно най-близките до съвършенство неща са огромните абсолютно празни дупки, които астрономите откриха наскоро във Вселената. Ако там няма нищо, как би могло да бъде погрешно?
Ричард Бротиган
Какъв би бил животът, ако нямахме куража да променим нищо?
Винсент ван Гог
Светът се състои в по-голямата си част от дебили и прородни тирани - уверени в себе си, силни в своите мнения и никога не съмняващи се в нищо.
Кларънс Дароу
Истината е винаги нещо, което е казано, а не, което е известно. Ако го нямаше казаното и написаното, нямаше да съществува истина за абсолютно нищо. Щеше да има само онова, което е.
Сюзан Зонтаг
Ядосването не решава нищо.
Грейс Кели
Нищо не раздаваме тъй щедро както съветите си.
Франсоа дьо Ларошфуко
На война с нищо не можеш да замениш победата.
Дъглас Макартър
Никога не съм била материално момиче. Баща ми винаги казваше да не обичам нищо, което не може да ми отвръне с обич.
Имелда Маркос
Нямам нищо против да живея в "мъжкия" свят, стига да ми позволяват да съм жена в него!
Мерилин Монро
Всичко в Държавата, нищо извън Държавата, нищо срещу Държавата.
Бенито Мусолини
Няма нищо по-лошо от великолепно начало.
Пабло Пикасо
Няма нищо ново на света освен историята (историческата истина - бел.прев.), която не си научил.
Хари С. Труман
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
100
Следваща