Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 72
Страстта започва там, където телата ви се обединяват и завършва там, където душите ви танцуват. Когато вашите духове могат да се обединят едновременно, когато телата ви станат едно цяло, тогава всички вие ще правите любов. Между вас няма да остане нищо, което да не е любов. Това е свещено причастие. Това е екстаз.
Барбара де Анджелис
Ако се огледате около себе си във физическата вселена, ще видите, че природата е растеж. Всичко, от клетките в тялото ви до планетите, обикалящи около слънцето, непрекъснато расте, постоянно се променя, непрекъснато се развива. Нищо не остава неподвижно. Нищо не остава същото. Така че помислете - защо животът ви ще бъде изключение? Защо бихте единственото нещо, което съществува във цялото творение, чиято цел не е да расте?
Барбара де Анджелис
Винаги съм казвал, че нямам нищо против една жена да прави всичко, което мъжът може да направи, стига тя да се прибере навреме, за да сготви вечеря.
Бари Голдуотър
Президентът, който има толкова много причини да се оплаква в други части на света, очевидно не е виждал нищо лошо в признаването на комунистически режим, който е убил повече хора в кратката си история на контрол над гъмжащите от милиони хора в тази велика страна, отколкото всяка друга колекция от диктатори или тирани в историята на света.
Бари Голдуотър
Нашата тайна с жена ми е в това, че ние умеем да говорим един с друг. Не скриваме нищо, открито обсъждаме, какво ни се харесва, а какво е нужно да се промени.
Бен Стилър
Опитът идва с висока цена, но глупаците няма да научат нищо друго.
Бенджамин Франклин
Не чувствам нищо, освен известна трудност да продължа да съществувам.
Бернар дьо Фонтенел
Нищо не може да бъде по-разрушително за амбицията и страстта към завладяването, отколкото истинската система на астрономията. Какво лошо нещо е дори цялото земно кълбо в сравнение с безкрайната степен на природата!
Бернар дьо Фонтенел
Истината се прибира в ума толкова естествено, че когато я научаваме за първи път, сякаш не сме направили нищо повече от това да я припомним в паметта си.
Бернар дьо Фонтенел
Нищо не одобрява порока толкова, колкото прекомерната снизходителност.
Блез Паскал
Няма да разберем нищо, ако четем твърде бързо или твърде бавно.
Блез Паскал
Омразата към света е извън любовта; Който обича, се нуждае от любимия си; Който мрази, е доволен от себе си; Той няма нужда от нищо освен омраза в гърдите му!
Бонавентура
Но нейните аргументи не доведоха до нищо, точно както безбрежният бряг на океана не води никъде.
Брайън Олдис
Нищо чудно, че войниците веднага го видяха като роден офицер от разузнаването. И първото правило на истинския разузнавач е по-добре да знае и да мълчи, отколкото да знае и да говори.
Валентин Катаев
Нищо не струва правилно и това унищожава земята. Трябва да превъзпитаме хората, че това, което е добро за планетата, е добро за финансовата система.
Вивиан Уестууд
Интелигентността се състои предимно от въображение, прозрение, неща, които нямат нищо общо с разума.
Вивиан Уестууд
Има тази идея, че по някакъв начин трябва да продължавате да променяте нещата и то възможно най-често. Може би, ако хората просто решат да не купуват нищо за известно време, ще получат шанс да помислят какво искат; какво наистина им хареса.
Вивиан Уестууд
Ако ме попитате какво мисля, че хората трябва да получават през следващия сезон, ще ви кажа какво бих искала да купят - нищо. Бих искала хората да спрат да купуват и купуват и купуват.
Вивиан Уестууд
Красивият образ днес не означава нищо. Заслужава си. Всъщност почти сякаш има обратен ефект, защото вие сте точно като всичко останало там.
Вим Вендерс
Няма нищо по-прекрасно, от природата в ранно утро.
Винсент ван Гог
Почти нищо велико в света не е създадено без участието на гений.
Волтер
Циганите ме научиха да не държа в дома си нищо ценно.
Гай Ричи
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща