Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 70
Стилът е нищо, но не може да има нищо без стил.
Антоан дьо Риварол
Ако искате да излекувате скуката, бъдете любопитни. Ако сте любопитни, нищо не е скучна работа; автоматично е - искаш да учиш. Култивирайте любопитството и животът се превръща в непрекъснато изследване на радостта.
Антъни Робинс
Вашите емоции не са нищо друго освен биохимични бури в мозъка ви и вие контролирате тях по всяко време.
Антъни Робинс
Само тези са мъдри, които знаят, че те нищо не знаят.
Томас Карлайл
Сляп човек може да пътува по света и да не забелязва нищо.
Томас Карлайл
Те абсолютно не очакват нищо от мен, сякаш съм свещеник.
Томас Мор
Не правете нищо в яростна страст. Това е като буря в морето.
Томас Фулър
В трайна сметка, не е необходимо нищо да прощаваме, защото няма нужда нищо да осъждаме и никого да виним.
Уейн Дайър
В гардероба си имам костюм с изрязан джоб. Това ми напомня, че не мога да взема нищо със себе си. Последният костюм, с който ще бъда облечен, няма да има нужда от никакви джобове.
Уейн Дайър
Този, който познава греха само с думи, не знае нищо за спасението, освен на думи.
Уилям Фокнър
Богатството е нищо пред лицето на Господа, понеже Той вижда сърцето.
Уилям Фокнър
Влюбените, които нямат какво да правят, освен да се обичат, всъщност не са за завиждане; любовта и нищо друго много скоро не е нищо друго.
Уолтър Липман
Почти винаги традицията не е нищо друго освен запис и машинно направена имитация на навиците, създадени от нашите предци. Средностатистическият консерватор е роб на най-случайната и тривиална част от славата на своите предци - на архаичната формула, която случайно е изразила техния гений или на измислица от осемнадесети век, чрез която за известно време е била поднесена.
Уолтър Липман
Няма нищо неподходящо в това да имаш дълг в Америка. Това е, което ни помогна да растем с течение на времето. И когато дългът излезе извън контрол, се притеснявайте.
Уорън Бъфет
Не се примирявайте с нищо друго освен с вашата страст - ако имате достатъчно късмет да я намерите.
Уорън Бъфет
Никога не правете нищо в живота, ако се срамувате да го видите отпечатано на първа страница на вестника на родния ви град, за да го видят приятелите и семейството ви.
Уорън Бъфет
Номерът е, когато няма какво да правиш, не прави нищо.
Уорън Бъфет
Банкирането е много добър бизнес, ако не направите нищо тъпо.
Уорън Бъфет
Когато започнете да си казвате, че искате да се промените, това означава, че сте недоволни. Не искам да променям нищо. Доволен съм от това, което съм.
Франк Синатра
По-добре да бъдеш щастлив или нещастен, отколкото въобще нищо, нали така?
Франсоаз Саган
Във всяко искрено чувство, каквото и да е, няма нищо смешно.
Франсоаз Саган
Комитет е група от лица, от които никой не е способен да направи нищо, а заедно решават, че не могат нищо да направят.
Фред Алън
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща