Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 68
Няма нищо по лесно от замяната на отсъстващите мисли със създаване на система.
Освалд Шпенглер
Ти си удивителен човек! Никога не казваш нищо нравствено и никога не правиш нищо безнравствено. Твоят цинизъм е само поза.
Оскар Уайлд
Действително, аз не мисля за нищо особено. Аз живея в настоящето. Аз се намирам в постоянно движение. Не размишлявам за това, което се е случило вчера.
Памела Андерсън
Няма нищо по ужасно за младите момичета от силиконови гърди. Аз съм за природните форми!
Парис Хилтън
Нищо не разваля душата като измамното съчувствие.
Паскал Брюкнер
Нищо не е по-малко продуктивно от това да направиш по-ефективно това, което изобщо не трябва да се прави.
Питър Дракър
Никой никога не е успял да постигне нищо в живота, ако наблизо нямаше човек, който да му повярва.
Пол Остър
Други обичат книги, но не обичат авторите. Нищо чудно: този, който обича меда, не винаги обича и пчелите.
Пьотр Вяземски
Мая казва, че нищо не изчезва завинаги, че дори стените запазват мислите и действията на това, което се случва вътре. Всичко се записва слой върху слой.
Рани Маника
Жените са като дворяните в епохата на Молиер: всичко знаят, нищо не научават.
Реми дьо Гурмон
Хората говорят, защото се страхуват от мълчанието. Те говорят механично, независимо дали на глас или на себе си. Те са опиянени от тази гласна каша, която оковава всеки предмет и всяко същество. Те говорят за дъжд и хубаво време; те говорят за пари, за любов, за нищо. И дори когато говорят за най-възвишената си любов, те използват думи, изречени сто пъти, изтъркани фрази.
Андрей Макин
Всъщност нищо особено няма, дори да умре, - хиляди милиарди души вече са преживели смърт и никой не се е оплакал.
Андрей Платонов
Ние не знаем нищо до тогава, докато нашата интуиция не се съгласи.
Ричард Бах
Истината за еволюцията, както и за много други научни открития е невероятно увлекателна, потресаваща и прекрасна; да умреш, така и не разбирайки нищо за нея, представлява за мен истинска трагедия!
Ричард Докинс
Религията съвсем не е корена на всички злини, понеже нищо не мое да бъде корена на всички злини.
Ричард Докинс
Какъв непоносим труд е да не правиш нищо!
Ричард Стийл
Без ентусиазъм в изкуството не се създава нищо съществено.
Роберт Шуман
Не знам нищо което да е по-сгряващо, от горещата храна, чаят и добрата компания.
Робин Хоб
Няма нищо на земята, което да не можеш да имаш, след като психически приемеш факта, че можеш да го имаш.
Робърт Колиър
Знаейки, че с вас работи сила, която никога досега не се е проваляла в нищо, което е предприела, можете да продължите напред с увереното знание, че тя няма да се провали и във вашия случай.
Робърт Колиър
Ева е била първата жена, която е казала: "Нямам абсолютно нищо какво да облека! - и единствената, която е говорила пълната истина."
Робърт Орбън
А справедливостта е забрана, която ти налагаш на определени неща, въпреки че те с нищо не се отличават от тези, над които няма забрана.
Робърт Пен Уорън
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща