Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 67
Ако вие не правите нищо лошо, то е само защото не са ви предоставили възможности.
Маргарет Мичъл
Горд съм, че съм бял. Нямам нищо против цвета си. Но и аз не мисля, че цветът има значение. Точно както чувствам, че няма значение, че съм бял пич, който прави черна музика.
Марк Уолбърг
Модерният танц не е нищо друго освен едно нещо в съзнанието ми: свободата на жените в Америка.
Марта Греъм
Един танцьор трябва да слуша тялото си и да му отдава почит. Зад движението се крие тази ужасна, движеща страст, тази необходимост. Няма да се задоволя с нищо по-малко.
Марта Греъм
Танцът е много живо изкуство. Това е по същество на момента, макар и много старо изкуство. Изкуството на танцьора се живее, докато той танцува. Нищо не е останало от изкуството му, освен снимките и спомените - когато дните на танците му приключат.
Марта Греъм
Бог е Господ на смирените, нещастните, потиснатите и отчаяните, на тези, които нямат нищо останало в живота.
Мартин Лутър Кинг
Колкото по-добър е актьорът, толкова по-малко знаете за живота му. Искам да кажа, че никой не е по-добър от Де Ниро и не знаеш нищо за него, нали?
Мат Деймън
Деветдесет и пет процента от вярванията, които сме съхранили в съзнанието си, не са нищо друго, освен лъжа и страдаме, защото вярваме на всички тези лъжи.
Мигел Руис
Няма нищо по-могъщо от думите. Рядко силните доводи и високи мисли не могат да се проврат. Думата ранява свирепо и руши крепости. Тя е невидимо oръжие. Без нея светът ще принадлежи на грубата сила.
Анатол Франс
Нищо не може да предизвика по-голямо отвращение при жената, отколкото потта на мъжа, когото е разлюбила.
Морис Дрюон
Един живот изчезва от нашата земя, а всички други продължават. На света няма нищо по-обичайно от смъртта.
Морис Дрюон
Благословение е да остарееш. Благословение е да намериш време да правиш нещата, да четеш книгите, да слушаш музиката. Сега нямам нищо освен похвала за живота си.
Морис Сендак
Наистина няма нищо, което вярата, комбинирана със страстта, не може да преодолее!
Наполеон Хил
Понастоящем умните хора не получават петици. Те знаят, че оценките в крайна сметка нищо не значат.
Натали Портман
Интернет икономисва пари, интернет икономисва време. Но той убива отношенията. Помня, че когато живях в малък град и пощата там беше място за общуване. У дома нищо не се доставяше, понеже сутрин хората отиваха, взимайки кореспонденцията, общуваха.
Ноам Чомски
Всичко е или вълшебство, или нищо.
Новалис
Нищо на света не се повтаря точно. И слава Богу.
Ноел Кауърд
Богатството не значи нищо там, където става въпрос за истинската любов.
О. Хенри
Който не забелязва детайлите, той не знае нищо. А който не знае нищо, той неволно става жесток.
Олга Токарчук
Епикуреец е този, който не получава нищо по-добро от крема на всичко, но весело прави най-доброто от него.
Оливър Херфорд
Упоритата работа не можеш да я замениш с нищо... Това означава ежедневни тренировки до седма пот.
Андре Агаси
Мило въображение, за това повече от всичко обичам теб, за това, че ти не ми прощаваш нищо.
Андре Бретон
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща