Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 63
Не ми давай мнение, ако не знаеш нищо за мен.
Лил Уейн
Нищо не ме плаши освен Бог.
Лил Уейн
Не мисля нищо. Просто си върша работата.
Лил Уейн
Нищо не съхранява повече живота, от колкото наслаждението с помощта на органите на вкуса, зрението, слуха, обонянието, осезанието, без което ние не можем да живеем.
Лоренцо Вала
Няма нищо толкова привлекателно като празен лист. Вземете един привлекателен мъж, нахлупете дебела козина на мечтите и voil, перфектният мъж. Без абсолютно никаква прилика с реалността.
Лорън Уилиг
Светът е красиво място, в което да се родиш, ако нямаш нищо против някой хора да умират през цялото време или може би само гладуват част от времето, което не е наполовина лошо, ако не си ти.
Лорънс Ферлингети
...не четете нищо освен това, което разрушава изолацията между вас и вашия опит...
Луиз Ърдрич
Бъдете за нещо и против нищо.
Майкъл Бърнард Бекуит
Не е моя работа какво хората казват или мислят за мен. Аз съм какъвто съм и правя каквото правя. Не очаквам нищо и приемам всичко. Това прави живота толкова по-лесен.
Антъни Хопкинс
- Вече не те обичам - прошепна тя. - Изобщо не те обичам. Гърлото му се сви. - Няма нищо, скъпа. Аз те обичам достатъчно и за двама ни.
Сюзън Елизабет Филипс
Нищо не може да бъде по-поразително за този, който е свикнал с малките заграждения, наречени обществени паркове в нашите американски градове, от просторните, открити територии на Лондон. Съмнявам се, всъщност, дали някой човек разбира напълно тяхната степен от някое от обичайните им описания, докато не ги е видял или не се опита да ги премине.
Уилям Кълън Брайънт
Отворих устата си и почти казах нещо. Почти. Остатъкът от живота ми би могъл да се развие различно, ако бях... Но не казах нищо."
Халед Хосейни
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова малко, от толкова много, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
Константин Иречек
Европейците са създали мита за масовите убийства на евреи и са поставили този мит над Бога, над религията и пророците. Ако някой в техните страни постави Бога под въпрос, нищо не му казват, затова пък критикува ли някой мита за масовата разправа над евреи, ционистките високоговорители и правителства почват да вопият.
Махмуд Ахмадинежад
Проповядването на най-високи идеали не служи за нищо, ако не може да се види положителния път за тяхното постигане.
Анри Барбюс
Аз използвам думите, на които си ме научил. Ако те не значат нищо вече, научи ме на други. В противен случай ме остави да мълча.
Самюъл Бекет
Не обещавай нищо такова, което не би могъл да обещаеш и след една година.
Веслав Брудзински
Обичам севера, студа и дъжда. В този смисъл съм истински испанец. Роден в страна, където е много топло, не зная нищо по-хубаво от огромните влажни гори и мъглите.
Луис Бунюел
Няма нищо по-постоянно от непредвиденото.
Пол Валери
Колко беден е този, който няма нищо друго, освен пари.
Артуро Граф
Не пилей силите си освен да правиш добро на другите или на себе си; и не похабявай нищо.
Стоунуол Джаксън
Най-лошото нещо, в което бих могъл да бъда обвинен, е че съм пич само за себе си. Но най-лошото нещо, което една жена може да направи, е да не казва нищо. Особено, когато започвате връзка.
Мат Дилън
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
100
Следваща