Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 62
За мен парите не означават нищо. Аз съм изкарал много пари, но предпочитам да се наслаждавам на живота, а не да се замислям за сметката си в банката. Аз живея просто. Всички знаят, че главното е здравето.
Киану Рийвс
Това не означава нищо, ако филмът не излезе там.
Ким Новак
Любителите, които се взират в колоритна реклама нямат нищо общо с тези, които са заинтересувани към покупка.
Клод Хопкинс
Никой не ме е учил на нищо. Винаги съм се учила сама, съвсем сама.
Коко Габриел Шанел
Няма нищо в американския опит, нито в американския политически живот, нито в нашата култура, което да ни навежда на мисълта, че искаме да използваме твърда сила.
Колин Пауъл
Нямам нищо. Дори шпионите, които шпионирам, които шпионират други шпиони, нямат нищо.
Кресли Коул
Единственото нещо, което се е променило, до сега, от както станах известен е сметката в банката, нищо друго.
Крис Евънс
Вашето самочувствие няма нищо общо с вашия занаят или призвание, а всичко е свързано с това как се отнасяте към себе си.
Крис Кар
Е, нищо от това никога няма да свърши, ако тя се страхуваше твърде много.
Кристин Кашор
Развитието на математиката към по-голяма прецизност доведе, както е известно, до формализирането на големи участъци от нея, така че човек може да докаже всяка теорема, използвайки нищо друго, освен няколко механични правила.
Курт Гьодел
Опитът не значи абсолютно нищо. Можете тридесет и пет години да правите едно и също, и да го правите лошо.
Курт Тухолски
...нищо не разби сърцето ми като бавната смърт на споделена шега, която някога е изглеждала наистина смешна.
Къртис Ситенфелд
Дръжте го просто в кухнята. Ако използвате качествени съставки, нямате нужда от нищо фантастично, за да направите храната вкусна: просто нож, дъска за рязане и някои добри готварски принадлежности с незалепващо покритие и сте готови.
Къртис Стоун
Считам, че нищо не става по погрешка. У Вселената има свой божествен план за всеки.
Лана Дел Рей
Няма нищо лошо в това, да бъдеш мечтател. Мисля, че мечтите са също толкова важни колкото и реалността.
Лана Дел Рей
Когато съм в Италия в петък вечер, първата ми вечеря има голяма купа свежа паста и чаша местно вино, седнали отвън. Няма нищо по-добро.
Алън Тичмарш
За мен беше невероятно, че членовете на една общност могат да убиват членове на друга не за нищо лично, което са направили, а просто въз основа на тяхната идентичност.
Амартя Сен
Без мен този шоколад е нищо. Но поставяйки го в устата ми, и той става удоволствие. Той се нуждае от мен.
Амели Нотомб
Сега съм в съвсем нов свят. Не мога да измисля нищо по-прекрасно. Това е истинско докосване до всичко, което означава небето.
Лаура Хиленбранд
Концепцията за патриотизъм не е несъвместима с тази на човечеството; напротив, нека категорично да заявя, че този, който най-добре служи на пацифизма, служи на патриотизма най-добре. Нацията е и не може да бъде нищо повече от жизненоважната основна единица на всяка международна лига.
Леон Буржоа
Ако иракчаните не успеят да приложат реформите, ако не успеят да се справят с насилието, няма нищо, което Съединените щати могат да направят, военно или по друг начин, което да реши тези проблеми. Те трябва да поемат основната отговорност да управляват себе си.
Леон Панета
Няма нищо по-ужасяващо от абсолютността на този, който вярва, че е прав.
Либа Брей
Предишна
1
...
61
62
(Текуща)
63
...
100
Следваща