Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 61
Мълчанието още не е всичко: устата може да не говори нищо, но лицето - не винаги.
Ерве Базен
Имам честността да кажа, че съм атеист. Няма нищо, което да подкрепя идеята за личен Бог.
Ернст Майр
Трябва да се борим срещу консерваторите от всички страни, не само десните, но и левите консерватори, които не искат да променят нищо.
Жак Делор
Нещастието никога не е поканено. И идва и сяда на масата без разрешение и яде, без да оставя нищо друго освен кости.
Жак Ромен
Няма нищо по-тайнствено, от телевизор, който работи в празна стая, а още по-странно, човек, който разговаря сам със себе си, и жена, която мечтае за нещо, стоейки до печката.
Жан Бодрияр
Нищо в света не е толкова сигурно, колкото смъртта.
Жан Фроасар
Няма нищо по-опасно за народа, от метафората за цар...
Жерар дьо Нервал
Вероятно вашите молитви ще спечелят вашата благодат, но тогава няма да видите нищо от това, което се случва, тъй като ще почивате в обятията на ангелите. Молете се, госпожо; продължавай да се молиш!
Алесандро Калиостро
Точната жена за теб не би искала да промениш нищо за живота си. Тя няма да разтърси лодката ви, тя ще скочи направо и ще отплава с вас.
Алис Клейтън
Нищо не е по-изморително от тъжния ум.
Иван Тургенев
Бездомността е част от нашата американска система. Не трябва да има нищо лошо в това състояние, стига индивидът да не бъде осъден на ненужно страдание и наказание.
Йежи Кошински
Физическият комфорт няма нищо общо с друг комфорт.
Йежи Кошински
Някак си безсмъртието се счита за преимущество във вампирският живот, но аз лично не виждам в безсмъртието нищо добро. Неуязвимостта уморява всекиго. Безсмъртието идва ръка за ръка със самотата, а аз, макар и да обичам да съм сам, съм привикнал да се наслаждавам на естественият ход на събитията. На мен ми харесват промените, и за мен би било мъчително да остана на място, в място без да се движа напред.
Иън Сомърхолдър
Трябва да сте сигурни в това, което правите. Всеки, който е направил нещо на този свят, е мразен. Ако не ви мразят, нищо не сте направили.
Йехуда Бърт
Мъжът иска жената да отслабне, когато той самият не може да се похвали с нищо.
Кандис Бушнел
Колкото и плашещо да звучи, това, което виждате в книгите, е начинът, по който аз виждам света. И досега не съм виждал нищо, нито във Флорида, нито другаде, което да ме разубеди от това.
Карл Хайасън
Не можете да промените нищо в живота си само с намерение, което може да се превърне в разводнена, случайна надежда, че ще стигнете до утрешния ден. Намерението без действие е безполезно.
Каролайн Мис
Времето е безценно, но не ни струва нищо. С него можете да правите всичко, което искате, но не можете да го притежавате. Можете да го похарчите, но не можете да го задържите. И след като сте го загубили, няма как да си го върнете. Просто го няма.
Алисън Дюбоа
Механичното схващане на Вселената не е нищо друго освен наивен реализъм.
Алфред Бине
Знаеш ли, мобилният телефон е като човек; ако не го включвате всяка вечер, не го зареждате добре, нямате нищо.
Катрин Каултър
Главното в живота - за нищо да не съжалявате и никога да не се оглеждате назад.
Катрин Мансфийлд
Не одобрявам никого, който причинява щети от мое име или прави нещо злонамерено в подкрепа на моето положение. Има по-продуктивни начини да ми помогнете. Аз самият като хакер никога не съм повредил нищо умишлено.
Кевин Митник
Предишна
1
...
60
61
(Текуща)
62
...
100
Следваща