Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 60
Нищо не живее дълго - само земята и планините.
Ди Браун
Няма нищо по-лошо от мечта, която не води до никъде.
Доминик Строс-Кан
Майката Земя променя света. Тя вече контролира, така че не трябва да правим нищо, освен да бъдем в услуга. Ако тя каже да направим нещо, добре, ние го правим, а ако не го направи, тогава можем да се отпуснем. Спечелихме играта, всичко е почти на мястото си. Всичко е в баланс.
Друнвало Мелхизедек
Мисля, че единственият начин да се държим е така, сякаш нищо не е лично. И след това се борете да направите това, което ви интересува, законно и приемливо.
Дъглас Рушкоф
Не знам за друга форма на живот, която да събира цялата храна, от която се нуждае през първите две трети от живота си, за да не направи нищо в последната си трета от живота. В едно утопично сегашно общество, вместо да работите допълнително усилено, за да влагате пари в банката, вие ще работите, за да осигурите стойност за хората около вас.
Дъглас Рушкоф
След като всички са свързани с всички и всичко останало, вече нищо няма значение. Ако всички по света са ваши приятели във Фейсбук, тогава защо изобщо имате приятели във Фейсбук? Върнахме се откъдето започнахме. Крайната комплексност е просто поредната ентропия.
Дъглас Рушкоф
Има много неща на този свят, които ще ви потиснат и ще ви направят добри за нищо, ако ги вземете на сериозно, и които ще ви развеселят, ако не го направите.
Е. Ф. Бенсън
Ако човек има само знание и няма нищо друго е страшен човек, безпринципен човек. Знанието е любов. Обаче любовта призовава към действие. Трябва да мислиш и действаш.
Алексей Лосев
Без човечеството машините са нищо.
Едмънд Купър
Аз не съм длъжен на никого нищо да доказвам. Отлично усещане.
Едуард Нортън
Нямам намерение да крия кой съм, защото знам, че не съм направил нищо лошо.
Едуард Сноудън
Декларирах, че не мога да кажа нищо повече и че трябва да се обвържа с Истината, чиято кауза в крайна сметка със сигурност ще надделее.
Едуин А. Абът
Напразно Сферата, в гласа си на гръм, повтори заповедта си за мълчание и ме заплаши с най-тежките наказания, ако продължа. Нищо не би могло да спре потока на моите екстатични стремежи. Може би аз бях виновен; но наистина бях опиянен от последните проекти на Истината, с които той самият ме беше запознал.
Едуин А. Абът
Обявено същество! Вие смятате себе си за съвършенството на съществуването, докато в действителност сте най-несъвършените и имбецилни. Вие се изповядвате, че виждате, докато не можете да видите нищо друго освен точка!
Едуин А. Абът
Истинското самочувствие трябва да се заслужи. Аз също вярвам в добродетелни кръгове, като нищо не е забавно, докато не сте добри в това. Чудесно е, ако можете да внушите на децата способността да не се отказват, да имат трудова етика.
Ейми Чуа
Работя усилено, работя до късно, нямам нищо което да тежи на съвестта ми. Когато си лягам, спя.
Елен Джонсън Сърлиф
Никога не отказвайте подаръци. Само ограничени хора смятат, че това ви задължава към нещо. Нищо подобно! Подаръците задължават преди всичко дарителя. След като ви е направил нещо добро, той е принуден да се отнася с вас добре.
Елена Михалкова
В света няма нищо тайнствено. Тайната е в нашите очи.
Елизабет Боуен
Понякога няма нищо по-трудно от разговора с човек, който притежава цялата сила на мълчанието.
Елизабет Костова
Бях открил, че има нещо по-болезнено от това да се влюбиш в някой, който не си е паднал по теб; да нараниш този човек - да го нараниш и да не можеш да направиш нищо по въпроса.
Елизабет Чандлър
Радостта й с него не беше като нищо, което някога е изпитвала. Любовта му към нея се чувстваше като чудо.
Елизабет Чандлър
Това беше моят опит - продължи той, - че когато сте с правилните хора, се чувствате повече като себе си от всякога. Има щастие и усещане за оживяване на себе си и на другия човек, това е като нищо друго.
Елизабет Чандлър
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
100
Следваща