Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 59
Деструктивните изкуства са точно като бойните изкуства, само че нямат униформи или полезност и крайният резултат по нищо не прилича на изкуство.
Джим Бентън
Омразата е твърде лека дума. Но това не е нищо лично.
Джина Шоуолтър
Освен че е достатъчно луд, за да натисне бутон, Путин не може да направи нищо военно, за да промени фундаментално американските интереси.
Джо Байдън
Именно това и наричам любов - е тогава когато се оглеждаш назад и нищо не искаш да промениш.
Джоди Пико
Във вселената няма нищо случайно - това е един от моите закони на физиката - нищо, освен самата вселената.
Джойс Каръл Оутс
Голямата слабост на Запада е, че той няма нищо, с което да вдъхнови лоялност, освен богатството. Но какво е богатството? Друга пералня, по-голяма кола, по-хубава къща за живеене? Не много, за да нахрани духа във всичко това.
Джон Бърдет
Нашата културна дилема няма нищо общо с децата, които не четат много добре. Вместо това се крие в трудността да се намери начин за възстановяване на смисъла и целта на съвременния живот.
Джон Гатоу
В демонстрацията на голи тела в киното няма нищо безнравствено. Но аз се чувствам лично оскърбен, когато на екрана виждам целувка, изпълнена без истинска любов и страст.
Джон Касаветис
...най-доброто от живота е животът да живее спокойно, където не се случва нищо, освен спокойното ни пътуване през деня, където промяната е незабележима и скъпоценният живот е всичко.
Джон Макгахърн
Нищо не подкопава промяната повече от поведението на важни индивиди, което е в противоречие с устната комуникация.
Джон П. Котър
Не се изненадвайте. Няма нищо ново под слънцето. Само безкрайно преопаковане.
Джон Пайпър
Маските, които носим, са просто воали, които сме избрали да скрием, за да си проправим път, или да демонстрираме как реагираме на мощта и силите, които изглежда ни влияят от външния свят. Те са част от нашия образ на себе си, а в някои случаи маската не е нищо повече от защитно устройство, защитен механизъм.
Джон Рандолф Прайс
Нищо уникално лошо не ми се е случвало в личния ми живот, но всички редовни малки лоши неща са се натрупали, за да ме направят невротичен човек. И тези приключения са моят начин да се опитам да осмисля това.
Джон Ронсън
Трябва да разберем как екстремистите са такива, каквито са. Без такъв вид разбиране никога не бихме ги опознали. Не влагам нищо за детството им. Но това, което вложих, са неща за странните симбиотични отношения между нас и тях.
Джон Ронсън
Няма нищо подобно на малка физическа болка, която да предпази ума ви от емоционалните ви проблеми.
Джон Сарно
Всеки план за действие има своята цена и риск. Но те са значително по-ниски от цената и риска от комфорта да не правите нищо.
Джон Кенеди
Ако нищо няма значение, тогава няма какво да спаси.
Джонатан Сафран Фоер
Дизайнът е дума, която означава толкова много, че е и дума, която не означава нищо.
Джони Айв
Мрежите имат определен дневен ред, определен модел и структура. Той няма нищо общо със съдържанието. Това не е проблем за тях - те са бизнес модел, управляван от бизнесмени.
Джос Уедън
Можете да развиете правилната психическа нагласа, когато осъзнаете, че нищо външно не може да ви разстрои или нарани без вашето психическо съгласие.
Джоузеф Мърфи
Казахме му да продължи с това. Харесваше ни да губим време, но почти нищо не беше по-досадно от това да губим загубеното си време за нещо, за което не си струва да го губим.
Джошуа Ферис
Защо не трябва да е така за останалите от нас? Защо просто не отидете с него? Просто разходете кучето и изпратете туитовете, изяжте кифличките и играйте с хамстерите, карайте велосипеди и гледайте залезите и поточно предавайте филмите и никога не се притеснявайте за нищо от това? Не знаех, че може да е толкова лесно. Не знаех това до сега. Това ми звучи добре.
Джошуа Ферис
Предишна
1
...
58
59
(Текуща)
60
...
100
Следваща