Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 58
Вярвам в съществуването на демони, но си мисля, че те нищо не разбират от човешкия живот и затова постоянно нападат тези, които не заслужават това.
Дейвид Духовни
За да приемете истината за това кой сте в действителност, това не отнема нищо повече от осъзнаване. Трябва да видите диаманта в себе си.
Денис Генпо Мерцел
Мислех си глупаво, че фройдистката психоанализа е по-дълбока и по-интензивна от други, по-директни форми на терапия, така че бях обучен в нея и я практикувах. Тогава открих, че интензивно навлиза във всяка неуместност под слънцето - и че не работи. Хората получиха представа какво ги притеснява, но почти не направиха нищо, за да се променят.
Албърт Елис
Имаме почти един град, вероятно има двеста или триста комисии. Всяка комисия се занимава само с един проблем и няма нищо общо с другите проблеми.
Алвар Аалто
Човекът е феникс, който трябва да се възроди от собствената си пепел, тъй като няма друг като него във Вселената. Ако вятърът разбърка пепелта в тромава пародия, тогава фениксът е мъртъв завинаги. Нищо, за което знаем, не може да ви върне.
Алгис Будрис
...страхотни неща могат да дойдат от моменти на нищото.
Алегзандър Маккол Смит
Не мисля за нищо, когато се катеря, което е част от привлекателността. Концентриран съм върху изпълнението на това, което е пред мен.
Алекс Хонълд
Ние се боим от неизвестността когато гледаме на смъртта и тъмнината, нищо повече.
Джоан Роулинг
Когато бяхте син на злото, нямаше нищо, което да не можете да направите, притежавате или убиете и въпреки това нейното смъртно Аз беше неуловим трофей, който той можеше да докосне, но не и да го сложи на рафта си. Това я правеше рядка. Това я направи скъпоценна. Това го накара... да я обича.
Дж. Р. Уорд
Когато поставите нещо там по света, има всички тези думи, които не искате да чуете, за които се надявате хората да не ги казват. Не харесвам нищо, което започва с "пре" - като преминало, преоткриване, пресъздаване - мразя това. Винаги е като да живееш в миналото - да копираш, да подражаваш.
Джак Уайт
Няма да позволя на хората да ми налагат правила, които нямат смисъл за мен. И аз живея и работя много извън литературния свят и литературната система. Това, което мислят и в какво вярват и какви са техните правила не означават нищо за мен.
Джеймс Фрей
Твърде много хора анализират миналото си, детството си, спомените си, родителите си и осъзнават, че това не прави нищо - или че не прави достатъчно.
Джеймс Хилман
Наистина е странно, защото къщата ми е много богато украсена, но бърлогата ми за писане е много, много празна. Бяло е, мебелите са бели. Не ми дава нищо за гледане, така че просто трябва да се концентрирам!
Джейн Голдман
Нямам нищо против да отстоявам това, в което вярвам.
Джейсън Момоа
Ако имах възможността да върна времето назад и да променя кое да е от своя живот, то аз не бих променила нищо.
Джена Колман
Нищо няма да те спре... Освен може би полицията.
Джерард Уей
Чувството за дълг, което свързва човека към задълженията, не е нищо по различно, от съзнание с по-висш интерес, което удържа връх над интересите от по-нисък порядък.
Джереми Бентъм
Аз съм от доброжелателната страна на асоциалните. Нямам нищо против хората, но бих предпочел да няма много от тях наоколо.
Дж. Р. Уорд
Този човек, той е по-малко чакащ да се случи, според мен - нищо по-малко, нищо повече.
Дж. Р. Уорд
Когато тя не каза нищо повече, той се намръщи, мислейки, че това са двойката накратко: Стоят на три метра един от друг и са разделени от мили.
Дж. Р. Уорд
Ако ангелите победиха, цялата Земя нямаше да бъде нищо друго освен една гигантска коледна сутринна сутрин, задушаваща вълна от щастие и топлина и грижа и споделяне, поемащи всичко.
Дж. Р. Уорд
Няма награда в продажбите за второ място. Това е победа или нищо. Майсторите знаят това и се стремят към - те се борят - за това победно предимство.
Джефри Гитомър
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
100
Следваща