Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 57
Не се страхувайте от нищо. Имате в себе си цялата мъдрост, цялата сила, цялата сила, цялото разбиране.
Айлийн Кади
Не се изненадвайте от нищо. Нека мир и тишина се наводнят през вас и ви обгърнат напълно с наметалото си. Облечете цялата броня на любовта - и въпреки това чувствайте, чувствайте много дълбоко. Нека сълзите текат, отмивайки примесите, докато не се почувствате чисти отвътре и чисти отвън. Станете като празен съд, готов да бъде изпълнен с нектар на живота.
Айлийн Кади
Нищо всъщност няма значение освен това, което правите сега в този момент от времето.
Айлийн Кади
Спортът без музика, не е нищо повече от игра. Музиката прибавя емоция.
Айс Кюб
Нищо не е по-лошо от четенето на любовна сцена, написана от баща ти.
Алафеър Бърк
Извинете, но никога не ми се случи нищо особено важно... Аз съм просто момиче, което е забравило да погледне в двете посоки, преди да премине улицата.
Габриел Зевин
Енергията се движи на вълни. Вълните се движат по модели. Моделите се движат в ритми. Човешкото същество е точно това, енергия, вълни, модели, ритми. Нищо повече, нищо по-малко - танц.
Габриела Рот
Няма нищо, което може да възпроизведе опушения аромат на чара, така че, когато се захвана с това, казвам на жена си, че се грижа за вечерята. Имам три различни вида барбекюта - въглища, газ и опушване, така че мога да експериментирам много.
Гай Фиери
Не правя нищо за никого. Правя това, което правя.
Гай Фиери
Нищо във Вселената не може да ви попречи да го оставите и да започнете отначало.
Гай Финли
Няма нищо по-трудно за измерване от стойността на видимата емоция.
Гертруд Бел
Феодализмът е само система от роби и тирани; моята страна, желаеща да бъде свободна, вече не може да запази нищо в тази система.
Гракх Бабьоф
Правенето на сделки с хората, мои приятели, всъщност не е нищо повече от въпрос за цената, която човек е готов да плати. Колкото по-добре разбирате живота, толкова повече капитал изграждате.
Грегор фон Рецори
Прекалено дълго време политиците и хората на власт се измъкваха без да правят нищо за борба с климатичната криза, но ние ще се погрижим повече да не им се измъква. Ние стачкуваме, защото ние сме си свършили домашното, а те не.
Грета Тунберг
Всичките ми интересни истории са от преди да съм бил в телевизията. Оттогава не ми се случи нищо интересно. Може би защото най-интересното нещо в живота ми е шоуто и то по телевизията.
Греъм Нортън
Нищо не може да спре Мисисипи.
Гуендолин Брукс
Тази стара Германия беше частично победена в конфликта си с прогресивните идеи на социализма, защото не даде на народа нищо, което може да послужи като успешна алтернатива на социализма.
Густав Щреземан
Дзен не учи нищо; тя просто ни дава възможност да се събудим и да осъзнаем. Не учи, сочи.
Д. Т. Судзуки
Музиката е живот. Докато тя звучи нищо не убива завинаги.
Даниел Глатауер
Живеем в култура, в която всичко има добър вкус, но нищо не задоволява.
Даниел Пинчбек
Растенията, които произвеждат видения, могат да функционират - за онези от нас, които са наследили Новия световен ред на безплодния материализъм, откъснати от духовното ни наследство от злобна култура, която не ни дава нищо друго освен пепел - като талисмани на признание, които пробуждат умовете ни към реалността.
Даниел Пинчбек
Живеем в култура, в която всичко е създадено за нашия комфорт или забавление, но нищо не задоволява. В основата си ние оставаме ненаситни, постоянно в търсене на нови стоки и приятни усещания, които да запълнят празнотата.
Даниел Пинчбек
Предишна
1
...
56
57
(Текуща)
58
...
100
Следваща