Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 55
Ако искате да постигнете нещо в този живот, не може просто да седите и да чакате това да се случи. Трябва да направите нещо! Моя жизнен опит говори за това, че ако просто седиш, то нищо няма да се случи.
Чък Норис
На този свят няма нищо вечно. Всичко тихо се разпада.
Чък Паланюк
Хората забравят, че пътят към нищото, също започва с първата крачка.
Чък Паланюк
Разо знаеше, че не е най-добър в нищо, освен може би да напъха две череши в една ноздра.
Шанън Хейл
Изглежда няма значение какво мислим... Принцът ще се качи тук и ще ни погледне, сякаш сме бъчви в търговска каруца. И ако аз съм солено свинско и той не се интересува от солено свинско, тогава не мога да направя нищо.
Шанън Хейл
Няма нищо по-утежняващо на света от среднощното подсмърчане на човека, когото сте решили да мразите.
Шанън Хейл
Мъже не струва нищо, ако в него няма нещо дяволско.
Шарлот Бронте
Нищо не изглежда твърде високо или ниско за хумориста; той е над честта, над вярата, запазвайки смисъла към религията и разума в живота.
Шон О'Кейси
Харесвам идеята за сдържана емоция, защото съм израснал през по-голямата част от живота си, чувствайки се по този начин. Като тийнейджър хората винаги казваха, че не съм изразителен и винаги правеха грешката да мислят, че не чувствам нищо, защото не реагирам на нещата.
Шон Тан
Възможно е да има спад в цените на акциите, но не и нищо от характера на срив.
Ървин Фишър
Битката е в ход и нищо по-малко от душата на Америка е заложена на карта.
Артър К. Брукс
Всички военни режими използват сигурността като причина те да останат на власт. Това не е нищо оригинално.
Аун Сан Су Чи
Възможно ли е да се каже с увереност, че публиката в залата няма нищо общо със събитията на сцената?
Юкио Мишима
Не се вкопчвайте в нищо и не отхвърляйте нищо.
Банте Хенепола Гунаратана
Нищо не би било по-изгодно за нас от правилната история на човечеството.
Адам Вайсхаут
Утопиите имат своята стойност - нищо толкова чудесно не разширява въображаемите хоризонти на човешките потенциали - но като ръководства за провеждането им те могат да се окажат буквално фатални.
Айзая Бърлин
Старците винаги смятат, че младите хора още нищо не знаят за любовта, а младите са уврени, че старците вече са забравили всичко. Ти знаеш, че и едните и другите не са прави.
Айзък Азимов
Милосърдие се нарича тази добродетел, благодарение на която любовта, изпитвана в нас самите, се пренася на другите, не свързани с нас приятелски или роднински връзки, и даже съвършено неизвестни за нас хора, пред които у нас няма никакви задължения и от които ние не се надяваме да получим нищо и нищо не очакваме.
Бернард Мандевил
Мисля, че как изглеждаш е най-важното нещо на света. Ако изглеждаш сладък, сладък си; ако изглеждате умни, вие сте умни и ако не приличате на нищо, вие не сте нищо.
Бетси Байърс
Нищо, което някога съм правил, не ми е дало повече радости и награди от това да бъда баща на децата си.
Бил Козби
Исус от Назарет беше най-известното човешко същество, което някога е живяло на тази планета, той нямаше инфраструктура и никога не е правено. Той нямаше правителство, нито пиар, нито пари, нито структура. Той нямаше нищо, но стана най-известното човешко същество някога.
Бил О'Райли
Нищо, което има значение в този свят, не се случва, освен ако лидерите не го ръководят.
Бил Хайбълс
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща