Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 53
Любовта не е нищо друго освен страх от смъртен човек при мисълта за самота.
Теодор Щорм
Няма нищо по-добър, от това да дариш любов на жадното сърце!
Тило Волф
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Нищо не може да бъде по-добро от писането на роман, защото то е цялостен израз на вас. Вие просто контролирате всичко. Дори режисьорът няма такова ниво на контрол.
Том Перота
Без Божия Дух не можем да направим нищо, което да се брои за Божието царство. Без Божия Дух църквата просто не може да бъде църквата.
Н. Т. Райт
Истината е, че всички обръщат внимание на този, който е номер едно в бокс офиса. Но нищо от това няма значение, защото единственото нещо, което наистина съществува е връзката на публиката с филма.
Том Ханкс
В свят, в който непрекъснато се иска да бъдеш "отдаден", е освобождаващо да си дадеш разрешението да бъдеш дилетант. Не се ангажирайте с нищо. Опитайте всичко.
Том Ходжкинсън
Няма нищо ново във философията против работата. Историята е осеяна с индивиди и групи, които са решили, че мързелът е до благочестието, а работата е загуба на време.
Том Ходжкинсън
Да си мързелив не означава, че не твориш. Всъщност да лежиш и да не правиш нищо е важна, но не и решаваща част от творческия процес. Това е безсмислена суматоха, която всъщност пречи на производителността. Всичко, което наистина казваме е, дайте шанс на мира.
Том Ходжкинсън
Обичам видеоигрите. И аз съм леко възхитен от тях. Възхитена съм от тяхната сила по отношение на въображението, по отношение на технологията, по отношение на концепцията. Но мисля, че преди всичко се възхищавам на тяхната сила да мотивират, да ни принуждават, да ни превземат, както наистина нищо друго, което някога сме изобретили, не е постигало преди.
Том Чатфийлд
Но да умреш не е лесно. Каквото и да мислим за смъртта, за вечния живот, ние не знаем нищо за самата смърт, за умирането.
Антоний Сурожски
Идеалният глупак не се удивлява от нищо, даже и от собствените си глупости.
Антонио Мачадо
Вие всички сте толкова десни, че няма нищо по-добро от леви.
Томас Пинчън
Бих посъветвала жените да не се срамуват да признаят, че са си направили ботокс - това просто показва, че искате да изглеждате по най-добрия начин и в това няма нищо лошо.
Трини Уудол
След като Негово Величество беше обезглавен, парламентът в продължение на няколко години не направи нищо нито за обществения мир, нито за спокойствието на нацията, нито за установяването на религията, както бяха обещали по-рано.
Уилям Лили
Ако обичате някого, който съсипва живота си поради погрешно мислене, и не правите нищо по въпроса, защото се страхувате от това, което другите могат да си помислят, изглежда, че вместо да обичате, вие всъщност сте безсърдечни.
Уилям Уилбърфорс
Най-добрата сигурност за хората, които изпълняват своето задължение, е, че не трябва да знаят нищо друго.
Уолтър Бейджхот
От деня, когато войната завладя небето, нищо не можеше да провери нейния напредък.
Фердинан Бюисон
Вярата? Не е имало. Не съм нихилист или релативист. Не вярвам в нищо, освен в промяна. Аз съм хераклиец - не можеш да стъпиш в една и съща река два пъти.
Филип Джонсън
Добродетелта не е нищо по-различно, от духовна красота.
Филип Честърфийлд
Всичко е схематично. Светът не прави нищо друго освен скица.
Флорънс Найтингейл
...дори професорите по икономика, да не кажа нищо на обществото, по принцип нямат научен ум.
Франк Найт
Предишна
1
...
52
53
(Текуща)
54
...
100
Следваща