Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 52
...години вместили себе си неистов танц от събития, където страница 398 нищо не помни за страница 395, и реалноста на 2-3 годишна давност изглежда по-скоро нелепа, отколкото драматична...
Сеес Нотебоом
Успехът не означава нищо, ако няма с кого да го разделиш; ти просто можеш да останеш сам.
Селена Гомес
Руският дух не познава среда: или всичко, или нищо - ето го неговият девиз.
Семьон Франк
Изведнъж ми се стори, че Дауси е самотен човек. Мисля, че може би винаги е бил самотен, но не е имал нищо против преди, а сега има против.
Ани Бароуз
Областта на фотографа е постоянно изчезващите неща. И когато те си тръгнат, никаква изобретателност, и нищо на света няма да ги накара да се върнат.
Анри Картие-Бресон
Казват, че нищо не трае вечно, но аз твърдо вярвам, че за някои хора любовта е безсмъртна.
Сесилия Ахърн
Няма нищо по-добро от това, когато човек е в хармония с това което е.
Сиара
Силата не е нищо повече от траен живот - да можем да оцелеем в сърдечните болки и агониите, през които преминаваме с високо вдигната глава. Понякога просто ходенето през несгодите, за да стигнете до другата страна, е знак за сила.
Силвия Браун
Никой няма да ви даде нищо. Не получаваш това, което не преследваш.
Синда Уилямс Чайма
Той не очаква нищо, помисли си тя, защото никога не е имал нищо. И нищо не се очакваше от него. Той беше свободен по начин, по който тя никога нямаше да бъде.
Синда Уилямс Чайма
Знаете ли, че истинската любов не иска нищо?
Стиви Уондър
Мисля, че писането на литература трябва да доставя удоволствие. За какво друго трябва да става дума? Това не е ядрена физика. Всъщност трябва да доставя удоволствие или не струва нищо.
Стивън Грийнблат
Нищо във физиката не изглежда толкова обнадеждаващо, тъй като идеята, че е възможно теорията да има висока степен на симетрия, беше скрита от нас в ежедневието. Задачата на физика е да намери тази по-дълбока симетрия.
Стивън Уайнбърг
Павел беше толкова запленен от Христос, че нищо по-сладко от Исус не можеше да изпусне от устните и перото му.
Стивън Чарнок
Основата на финансовия нов старт всъщност няма нищо общо с парите или специфичните финансови неща, които трябва и не трябва да се правят.
Сузи Орман
Няма нищо по-красиво от една уверена жена.
Сузи Орман
Трудното при смъртта е, че нищо никога не се променя. Трудното в живота е, че нищо не остава същото.
Сю Графтън
Мразя луната. Мразя приливите и отливите, земетресенията и вулканите. Мразя свят, в който неща, които нямат абсолютно нищо общо с мен, могат да унищожат живота ми и живота на хората, които обичам.
Сюзан Бет Пфефър
Най-смелите хора са тези, които нямат нищо против да изглеждат като страхливци.
Т. Х. Уайт
Най-добре е нищо да не се прави... Как се прави това?
Тадеуш Котарбински
Вече казах, че не можеш да вземеш нищо от мен, което не бих ти дал свободно.
Тед Декър
Най-лошото нещо, което можете да направите, е нищо. (относно: обучение на деца с аутизъм)
Темпъл Грандин
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
100
Следваща