Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 50
Ще видиш... наистина е доста напрегнато да не правиш нищо по цял ден, така че веднъж седмично си вземаме почивка и не отиваме никъде, точно там, където отивахме, когато ти дойде. Бихте ли искали да се присъедините към нас?
Нортън Джъстър
В интерес на истината нищо не беше същото. Тя забрави за звездите... и обърна внимание на морето. Тя вече не беше изпълнена с всички любопитства на света и не обръщаше особено внимание на нищо... освен колко тежка... и неудобна е станала бутилката.
Оливър Джефърс
Няма нищо по-красиво и по-силно в живота от чистия спомен.
Орасио Кирога
Какво обикновено правят две приятелки жени, когато се видят? Говорихме, гледахме телевизия, слушахме музика. Понякога изобщо не правехме нищо. Беше удоволствие само да разбера, че другата е там.
Андреа Камилери
Когато студентите напускат колежа, те са като деца, които не знаят нищо за проблемите на живота и нямат политическа позиция.
Оскар Нимайер
Архитектурата не променя нищо. Винаги е на страната на заможните. Важното е да вярвате, че това може да направи живота по-добър.
Оскар Нимайер
Отворете ума си за нови преживявания, особено за изучаване на други хора. Нищо, което се случва на един писател - колкото и щастливо, колкото и трагично да е - никога не е пропиляно.
П. Д. Джеймс
Ако всичко е важно, значи нищо не е.
Патрик Ленсиони
Къде е тази любов? Не мога да го видя, не мога да го докосна. не мога да го усетя. чувам го. Чувам някои думи, но не мога да направя нищо с твоите лесни думи.
Патрик Марбър
Дори когато се стремим към съвършенство, животът не е нищо повече от опит да го постигнем чрез поредица от по-големи или по-малки несъвършенства.
Петер Пранге
Теорията на вероятностите не е нищо друго, освен здравият разум, сведен до изчислението.
Пиер Симон Лаплас
Трябва да се стремите отвъд това, на което сте способни. Трябва да развиете пълно пренебрежение към това къде свършват вашите способности. Опитайте се да правите неща, за които не сте способни... Ако смятате, че не сте способни да управлявате компания, направете това своя цел... Направете вашата визия за това къде искате да бъдете реалност. Нищо не е невъзможно.
Пол Арден
Само защото, аз говоря с британски акцент, всички мислят: "Боже, той, би трябвало да е много умен...". Така че в резултат може да започнеш твърде много да бърбориш. Когато отида на парти и започна да говоря, хората ме слушат. А за нищо.
Пол Бетани
Няма нищо по-приказливо от жена, която страда мълчаливо.
Пол Жералди
Прошката дава надежда, радост и светло бъдеще, което нищо друго не може.
Пол Майер
И тъй като брадвата захапва навътре в гората, утешавайте се, че болката в сърцето ви и объркването в душата ви означава, че все още сте жив, все още човешки и все още отворен за красотата на света, въпреки че не сте го заслужили с нищо.
Пол Хардинг
Мъжеството не е отсъствие на страх, а действие въпреки страхът. За хората, които не правят нищо със своят живот, е също толкова страшно, като тези които не приемат рискове.
Прити Зинта
Не забравяйте, че дори човек, надарен с печата на гений, няма да даде нищо не само страхотно, но и средно, ако адски не се потруди.
Пьотр Чайковски
Окончателната Истина е толкова проста. Това не е нищо друго освен престой в оригиналното, чисто състояние. Това е всичко, което трябва да правиш.
Рамана Махарши
Дагестани, грижи се за тези безплодни, голи скали, освен тях нямате нищо!
Расул Гамзатов
Мисля, че се развиваме бързо в една световна култура. Това със сигурност е една световна икономика. С милиарди хора онлайн, мисля, че ще оценим мъдростта в много различни традиции, когато научим повече за тях. Хората бяха много изолирани и не знаеха нищо за другите религии преди 100 години.
Рей Кързуайл
В Библията, Стария или Новия завет няма нищо, което да казва: "Ако вярвате в Мен, няма да имате никакви проблеми."
Рей Чарлс
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
100
Следваща