Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 46
Няма нищо по-трудно от събуждането на някой, който само се преструва, че спи.
Дезмънд Туту
Парите не плащат за нищо, никога няма, никога няма. Това е икономическа аксиома, толкова стара колкото хълмовете, че стоките и услугите могат да се плащат само със стоки и услуги.
Албърт Джей Нок
Нищо не ме раздразва така, както вида на хората, които стоят и нищо не правят, когато аз работя.
Джеръм К. Джеръм
Винаги има дузина причини да не се прави нищо . И само една причина да се направи нещо. Това е, когато искате.
Джон льо Каре
Бог не прави нищо, освен в отговор на вярващата молитва.
Джон Уесли
Ако вие не можете да кажете нищо хубаво, това още не е повод да мълчите!
Джордж Карлин
Няма нищо по-скучно, отколкото да живееш в интересно време.
Дон Аминадо
Нищо не разваля семейния живот като личната секретарка.
Дон Аминадо
Осъзнавам, че съветът си струва това, което струва - тоест нищо.
Дъглас Макартър
Някои хора се носят като корк по река, чувствайки, че не могат да направят нищо, освен дрейф, момент за момент. Това е нагласа на ума. Всеки може да бъде конструктивен дори по малки начини.
Едуард де Боно
Логическите позитивисти никога не са взели предвид психологията в своята епистемология, но те потвърждават, че логическите същества и математическите същества не са нищо друго освен езикови структури.
Жан Пиаже
В мен няма нищо необичайно. С вас говори човек, който се е родил в проста страна в средата на прости хора. В мен няма нито дълбокомислие, нито ум, нито глупост - просто пич, който има кучета и дом, обича да тренира и който се радва, че е жив.
Жан-Клод Ван Дам
Повече няма да се върна нито в киното, нито в театъра. Сега главният ми проект е да не правя нищо и да се наслаждавам на живота.
Жан-Пол Белмондо
Аз винаги мога да избирам, но аз съм длъжен да знам, че даже в този случай, когато аз нищо не избирам, аз самият все така избирам.
Жан-Пол Сартр
Когато имате сърдечно заболяване, започвате да се уморявате от всичко. Сякаш остаряваш. Ставате по-бели, а след това сиви. Нямате чувство за нищо.
Жерар Депардийо
Аз съм абсолютно лишен от суета. Няма нищо по-глупаво от успеха. Не можете да бягате 100 метра за 9,9 секунди при всяко бягане.
Жерар Депардийо
Вие не можете да свикнете с факта, че не се нуждаете от нищо.
Жозеф Жубер
Разсъдъкът не може нищо да съзерцава, а чувствате не могат да мислят за нищо. Само от тяхното съединяване може да възникне знание.
Имануел Кант
Това е провал, който ръководи еволюцията;Съвършенството не дава стимули за подобрение и нищо не е перфектно.
Колсън Уайтхед
Книга - това е всичко за едно, а вестника - нищо за всичко.
Константин Мелихан
Човек попада в сериозни неприятности само тогава, когато той реши, че дадената ситуация не може да стори нищо.
Л. Рон Хъбард
Вие нищо не може да направите с това, което е станало вчера. Това е свършило. Това е минало. Нищо не можете да направите, нито черта. И не е нужно да се боиш за утрешният ден, понеже той още не е настъпил. Вие сте длъжни да останете там, където сте, в средата, в днешният ден и всичко ще е наред.
Лайза Минели
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
100
Следваща