Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 45
Нищо не носи такава популярност, както прощаването на своите врагове.
Френсис Бейкън
Ние сме нищо; това което искаме - всичко.
Фридрих Хьолдерлин
Нищо не прави човек така тайнствен и непостижим, както вътрешната твърдост.
Хайнрих Ман
Нищо не придава толкова сили и увереност, както желанието.
Хорхе Букай
За съжаление е много вярно, че без свободно време и пари любовта не може да бъде нищо повече от оргия на обикновения човек. Вместо да бъде внезапен порив, изпълнен с плам и умиление, той се превръща в неприятно утилитарно дело.
Шарл Бодлер
Ако трябваше да го направя отново, не бих променила нищо. Вероятно щях да платя за удоволствието да работя.
Шърли Темпъл
Нищо не взима от човешкия дух повече от малодушието и страха.
Ърнест Хемингуей
На най-високите върхове нищо не расте.
Юл Бринър
Учтивият начин да не откажете директно е да промените разговора; понякога няма нищо по-умно от това да се преструваме на неразбрали.
Балтазар Грасиан
Скорсезе снима филмите като влюбен. Някои го правят като диктатор, някои като механик, а той - като влюбен. Той е много съсредоточен, за него е важно всичко и няма нищо незначително.
Бен Кингсли
Блажен е онзи, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.
Бенджамин Франклин
Говорене: най-често използваният способ да не кажеш нищо.
Адриан Декурсел
Незрелите идеи, изказани твърде рано, не заслужават нищо повече, от състрадателно забвение.
Беноа Манделброт
Уверена съм, че с мен винаги ще е семейството ми и моите приятели, които не са преставали да ме обичат, даже ако не постигна нищо в живота.
Бионсе Ноулс
Само Бог може да запълни вакуума в сърцето на всеки човек. Нищо, създадено от човека, не може да запълни този вакуум. Само Бог, когото познаваме чрез Исус Христос, запълва тази празнота.
Блез Паскал
Моята беда е в това, че не умея да лъжа и винаги казвам на хората, това което мисля за тях. Лъжата, особено ако не можете без нея - това е нещо мерзко. Дори е по-лошо, когато тя се смесва с такива понятия, като вежливост. Нищо не ранява повече. Това е нещо, което води до заблуди.
Бритни Спиърс
Извинете ме, че аз не говоря нищо за своя личен живот. В мен е останало толкова малко лично, че аз не искам да го деля.
Брус Уилис
Няма нищо добро около развода.
Вал Килмър
Няма нищо по-свято и безкористно от любовта на майката...
Василий Ключевски
Няма нищо, устроено така съвършено, както нашата земя. Вселената трябва да има свой Творец, Майстор. Друго обяснение не може да има.
Вернер фон Браун
Родена съм по време на войната и съм израснала във време на нормиране. Нямахме нищо. Това влияе върху начина, по който гледам на света.
Вивиан Уестууд
На мен не ми е нужно нищо от хората, освен любов и пари.
Виктор Пелевин
Предишна
1
...
44
45
(Текуща)
46
...
100
Следваща