Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нищо" - страница 44
Ако плача, това е, защото съм много ядосана и не мога да направя нищо по въпроса, защото попаднах в задънена улица. Тогава биха стигнали сълзите.
Риана
Днес френският роман е потопен в сперма и екскременти. И малко по малко читателят започва да възприема заобикалящата действителност като нищо друго, освен замазано с лайна.
Андрей Макин
...тя се учи да бъде равна в свят, който вече не се изненадва от нищо.
Андрей Макин
Няма нищо по-приятно от изчезващ страх.
Ричард Бах
Няма нищо по-лошо, от това да се похвали един мошеник.
Роберт Шуман
Бог е подарил на мъжа мозък и пенис, но е му е дал малко кръв, затова, когато работи едното от тях, до второто нищо не достига.
Роби Уилямс
Никога не се бойте от нищо. В краен случай, нека страхът бъде вашето вдъхновение.
Робин Уилямс
Няма нищо по-иронично или противоречиво от животът самият себе си.
Робърт Де Ниро
Нищо не е по-голямо от това да скъсаш веригите от телата на хората - нищо по-благородно от това да унищожиш призрака на душата.
Робърт Ингерсол
Ако човешкият род не помнеше нищо, той би бил напълно щастлив.
Робърт Пен Уорън
Заспиват зае дълго и когато се събудите, се оказва, че всичко си е останало същото. Колкото и да спите, нищо не се променя.
Робърт Пен Уорън
В моята област е важно да се използват колкото може повече различни продукти. Никога нищо не изключвам.
Сергей Брин
Когато душата, по своя вина... се вкорени в басейн с черна смола и зловонна миризма, тя не произвежда нищо друго освен нещастие и мръсотия.
Тереза Авилска
Ако по този начин се отнасяте към приятелите си, нищо чудно че имате толкова много врагове.
Тереза Авилска
Нека нищо не ви смущава. Нека нищо не ви плаши. Всичко отминава освен Бог.
Тереза Авилска
Човек, който не иска нищо е непобедим.
Антонио Бандерас
Този, който не е направил нищо, не знае нищо.
Томас Карлайл
Няма нищо по-нехигиенично, от живота.
Томас Ман
Нищо не остава без последствия. Хвърлете камък в езерото - и вече сте променили малко вселената.
Уилям Съмърсет Моъм
Аз съм нищо. И нищо не желая да бъда. Но затова съм избрал в себе си всички мечти на този свят.
Фернанду Песоа
Голямо предимство е да си трезвен, когато всички са пияни. Няма да кажете прекалено много и най-важното е, че ако решите да си позволите нещо, ще можете да изберете време, в което никой вече не забелязва нищо или не се чува от всички.
Франсис Скот Фицджералд
Няма нищо по-уродливо от мъж, който си въобразява, че е красавец.
Фредерик Бегбеде
Предишна
1
...
43
44
(Текуща)
45
...
100
Следваща