Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 93
За най-съкровеното разказваме само на напълно непознати хора.
Гилбърт Кийт Честъртън
Има хора, чиято цел е да служат като посредник за другите; преминете през тях, като през мост, и продължете.
Гюстав Флобер
Четящите хора са много впечатлителни и чувствителни.
Дан Симънс
Много е трудно да си добър писател, ако обичаш света, в който живееш и обичаш изтъкнатите хора.
Дан Симънс
Чувството за благодарност, общо казано, за някои хора е съвсем нехарактерно.
Даниел Дефо
Не вярвам в кореспонденцията между познати хора, хората, които не са запознати помежду си, могат да общуват по-бързо и по-добре.
Даниил Хармс
Някои хора са в състояние да използват Библията като средство за противопоставяне на несправедливостта, докато други са в състояние да намерят оправдание.
Дезмънд Туту
Лидерите, на които се възхищава светът, изглежда почти всички са хора, които не са имали неща толкова гладки или лесни в живота си.
Дезмънд Туту
Ние даваме кудо на хора, които са успели. Не ни интересува какво са успели, стига да са успели. Най-лошото, което може да се случи на всеки в тази културна среда, е да се провали.
Дезмънд Туту
Много хора ме питат какво съм научил от всички преживявания в живота си, а аз казвам нетърпеливо: Хората са прекрасни. Вярно е. Хората наистина са прекрасни.
Дезмънд Туту
Ние можем да бъдем хора само заедно.
Дезмънд Туту
Въпреки че много хора могат да ви бъдат помощници, никой не трябва да бъде по-близо до вас от вашето собствено съзнание.
Джак Уедърфорд
Той разполагаше с много повече стоки, отколкото би могъл да използва или разпространява на своите хора и искаше да използва това огромно количество нови ресурси, за да стимулира търговията.
Джак Уедърфорд
Даже най-старите хора хранят надежда и съставят планове как да подобрят своето положение.
Джакомо Леопарди
Благодарение на хора като Дженифър Лопес и Холи Бери, които се снимат в нови филми, откриват своите линии чрез дрехите и се явяват идеали за красота, вече не съществува само един стандарт. На вас не ви е нужно да изглеждате като Барби.
Джесика Алба
Прошката включва автентичното приемане на собствената ни достойнство като хора, разбирането, че грешките са възможности за растеж, осъзнаване и култивиране на състрадание и осъзнаването, че разширяването на любовта към себе си и другите е лепилото, което държи вселената заедно. Прошката... не е набор от поведения, а отношение.
Джоан Борисенко
Ако ние не си простим за грешките си, а другите за раните, които са ни нанесли, в крайна сметка сме осакатени от вина. И душата не може да расте под одеяло на вина, защото вината е изолираща, докато растежът е постепенен процес на повторно свързване със себе си, с другите хора и с по-голямо цяло.
Джоан Борисенко
Стереотипът за стареене като прогресивна загуба на функция обикновено важи само за хора, които спират да функционират.
Джоан Борисенко
Какво ние, в същността си, знаем за другите хора? В най-добрия случай можем да предполагаме, че те приличат на нас.
Джон Стайнбек
Само тези хора са щастливи, чиито мисли са фокусирани върху някаква друга цел, а не на собственото си щастие.
Джон Стюарт Мил
Абсолютно е необходимо... за мен да има хора, които да мислят за мен, както и да изпълняват поръчки.
Джордж Вашингтон
Основната разлика между мен и други хора, които са натрупали този вид пари, е, че се интересувам предимно от идеи и нямам много лична полза за пари. Но мразя да си мисля какво би се случило, ако не бях спечелил пари: идеите ми нямаше да станат много полезни.
Джордж Сорос
Предишна
1
...
92
93
(Текуща)
94
...
100
Следваща