Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 89
Гледам обществото и гледам хората и си казвам ... не съм господин Мотиватор. Мисля, че придобиваш по-добър усет - вярвам в енергията. Вярвам в страстта. Вярвам в преподаването на хора.
Антъни Робинс
Единствените хора без проблеми са на гробища. Ако нямате проблеми, застанете на колене и се молете.
Антъни Робинс
Съществуват различни гледни точки за това как да се подходи към това преживяване на краен екстаз, както го описват някои хора, или крайната нирвана или крайна реализация.
Антъни Робинс
Щастливите, жизнени, успешни хора мислят и се държат по определени начини. Така правят и нещастни и неизпълнени хора. С други думи, има модели на успех и модели на провал. Добрата новина е, че успехът оставя улики.
Антъни Робинс
Много хора се опитват да избегнат натиск, но въпреки това отсъствието на каквото и да е напрежение или натиск обикновено създава усещане за скука и нестабилното изживяване от живота, от което толкова много хора се оплакват.
Антъни Робинс
Култивирайте любопитството. Ако наистина искате да растете през живота си, научете се да бъдете толкова любознателни като дете. Любопитните хора никога не се отегчават и за тях животът се превръща в непрекъснато изследване на радостта.
Антъни Робинс
Много хора нямат представа колко близо са успели да стигнат в този момент, когато са се отказали.
Томас Едисън
Сантименталните хора са най-безсмислените от смъртните...
Томас Карлайл
Невъзможно е всичко да бъде добре, тъй като не всички хора са добри.
Томас Мор
Толкова много хора очакват чудото, вместо да се превърнат в чудо.
Уейн Дайър
Предчувствията на икономистите могат да се окажат не по-лоши, от колкото предчувствията на другите хора.
Уил Роджърс
Познавам деветдесет и пет от великите хора в света по мое време и от тези осемдесет и седем бяха последователи на Библията.
Уилям Гладстон
Много хора мислят, че те изпитват любов към Бог и към Природата, докато всъщност те изпитват ненавист към хората.
Уилям Индж
Най-щастливите хора, видимо са тези, у които няма никакви други причини за щастието освен тази, че те са щастливи.
Уилям Индж
Съществуват три вида хора: мъже, жени, и жени-лекари.
Уилям Ослър
В края на краищата, най-изненадващото е, че някои хора мислят, че правенето или печеленето на пари е игра, в която няма правила.
Уилям Фокнър
Преди да можете изобщо да започнете да мислите за политика, трябва да изоставите схващането, че има война между добри и лоши хора.
Уолтър Липман
Докато всеки човек претендира за свободата си като въпрос на право, свободата, която предоставя на други хора, е въпрос на толерантност.
Уолтър Липман
Образователен подход към парите и инвестирането ми се стори много добра идея. Хората формират навици на поведение много млади по въпросите на парите. Всеки ден получавам обаждания от хора, които са във финансова дупка.
Уорън Бъфет
Имам прекрасно семейство. Имам работа, която обичам и прекрасни хора, които ми помагат с нея. Не може да стане по-добро от това.
Уорън Бъфет
Не четем мнението на други хора. Искаме да извлечем фактите и след това да мислим.
Уорън Бъфет
Парите няма да променят колко сте здрави или колко ви обичат хора.
Уорън Бъфет
Предишна
1
...
88
89
(Текуща)
90
...
100
Следваща