Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 88
На този свят има само два вида хора. Реалистите и мечтателите. Реалистите знаят накъде отиват и мечтателите вече са били там.
Робърт Орбън
Любовта представлява такова състояние, което благоразумните хора се стараят да избегнат.
Робърт Шекли
Единственото чувство, общо за всички хора е страхът от смъртта. Видимо, не случайно самоубийството се осъжда като акт на безнравственост.
Рюноске Акутагава
Моля да ми кажете защо човек трябва да се държат по абсолютно същия начин като други хора, като масата, като тълпата?
Салвадор Дали
Старая се към всички хора да се отнасям еднакво уважително.
Сандра Бълок
Суета - това е гордостта на другите хора.
Саша Гитри
Мисля, че много важно да имаш много информация от различни хора, от различни потребители.
Сергей Брин
Да ръководиш - това означава да не пречиш на добрите хора да работят.
Сергей Капица
Племето е група от хора, свързани помежду си, свързани с лидер и свързани с идея. В продължение на милиони години човешките същества са били част от едно или друго племе. Една група се нуждае само от две неща, за да бъде племе: споделен интерес и начин за общуване.
Сет Годин
Всичко е наред. Нека вашето его ви тласка да бъдете инициатор. Но кажете на егото си, че най-добрият начин да получите нещо изпратено е да оставите други хора да поемат заслугата. Истинската победа за вас (и вашето его) е да видите как нещо се изпраща, а не да получите кредита, когато това стане.
Сет Годин
Бяхме обучени да предпочитаме да бъдем правилни пред това да научим нещо, да предпочитаме да преминем теста пред това да направим разлика и най-вече да предпочитаме да се вписваме в правилните хора, хората с икономическа мощ. Сега е ваш ред да се изправите и да се откроите.
Сет Годин
Артистите са хора с гений за намиране на нов отговор, нова връзка или нов начин за извършване на нещата. Това ще бъдете вие.
Сет Годин
Завземането на нова почва, създаването на връзки между хора или идеи, работата без карта – това са произведения на изкуството и ако ги правите, вие сте артист, независимо дали носите престилка, използвате компютър или работите с други хора цял ден.
Сет Годин
Трудно е да спориш със събеседник, който води разговор за света и другите хора, непрестанно говорейки за самият себе си.
Симон дьо Бовоар
Добре възпитаните хора не говорят очевидности.
Славомир Мрожек
Някои хора разправят за мен, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в един буркан със спирт на бюрото си.
Стивън Кинг
Това е проклятието на четящите хора. Нас могат да ни съблазнят с добра история в най-неподходящият момент.
Стивън Кинг
Скъпи мои слаби хора. Вие умеете само да се предавате, ако не попаднете в силни ръце. Нежни, любящи ръце.
Тенеси Уилямс
Семействата са се превърнали в модели за обществен живот, изграждайки приятелства между хора с различни темпераменти, амбиции и възраст, дори ако те често са неуспешни. Хората сега искат преди всичко да оценят своята уникалност.
Тиодор Зелдин
Кралете гледат на целия свят много опростено: за тях всички хора са поданици.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Любовта е най-великото чувство, което твори чудеса, което твори нови хора, създавайки великолепни човешки ценности.
Антон Макаренко
Има хора, които говорят само умни и добри думи, но чувстваш, че те са глупави хора.
Антон Чехов
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща