Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 87
Средна възраст - тогава когато ти се срещаш с толкова хора, че всяка среща ти напомня за някой друг човек - и обичайно се оказва този друг.
Огдън Наш
Ако някои хора получат правата си, те ще се оплачат, че са лишени от грешките си.
Оливър Херфорд
Страната се дели на нещастни хора зад бодлива тел и щастливи хора, които не искат да бъдат зад бодлива тел, и затова те са щастливи.
Андрей Кончаловски
Аз съм богат на хора, които обичам и които ме обичат, богат на земя и родина.
Пабло Неруда
Аз съм водолей - творческа личност, общителна, обичам да бъда там където има много хора и силна музика. Това е моят източник на енергия.
Парис Хилтън
Важното е, че на всички етапи от юноши до зрели хора, се работи за разпространение на спортния дух.
Пиер дьо Кубертен
Има такава специфична категория хора: когато ги опознаете по-отблизо, веднага искате да избягате по-далеч.
Пинк
Напълнете живота си с хора, които аплодират вашите положителни мисли, чувства и действия; които ви насърчават към повече и по-добро; които знаят как да хвалят доброто и красивото.
Питър МакУилямс
Първо, всички взаимоотношения са със себе си - а понякога те включват и други хора. Второ, най-важната връзка в живота ви - тази, която харесвате или не, до деня, в който умрете, е със себе си.
Питър МакУилямс
Животът е твой. Изживейте го с живи хора. Има тенденция да бъде заразен.
Питър МакУилямс
В по-голямата си част повечето хора най-често избират комфорт - познатият, уважаван във времето, износеният, но добре познат. След като цял живот избирахме между комфорт и риск, ние останахме с живота, който имаме в момента.
Питър МакУилямс
Има хора, на които мненията не са толкова убедителни, колкото заразни.
Пол Клодел
Младите хора са жестоки, аз повече обичам старците!
Пърл Бък
Добродетелните хора черпят сили даже в слабостите и недостатъците.
Ралф Уолдо Емерсън
Докато разглеждате живота на много хора, виждате, че страданието им е по някакъв начин радващо, тъй като им е удобно в тях. Те правят живота си адски ад, но познат.
Рам Дас
Майка ми смяташе, че залогът за успеха се крие в кожата. За разлика от нея не бях индийска красавица, но в страна, където живеят хора, чиято кожа има цвят на кафе, моята беше като чай с много мляко. Ценен, прекрасен цвят.
Рани Маника
Мисля, че съм като повечето хора - страхуваме се от неизвестното и нещата, които тепърва предстоят, които са същите неща, които не заслужават да се страхуват. Когато даваш на Бог пълен контрол, е много трудно да не бъдеш безстрашен.
Риана
Аз имам уязвима страна. Мисля, че много хора имат погрешно схващане за мен. Виждат само трудната, отбранителна, агресивна страна. Но всяка жена е уязвима.
Риана
Ти не носиш отговорност за това, което очакват от теб другите хора. Ако от теб очакват твърде много, то това е тяхна грешка, а не твоя вина.
Ричард Файнман
Никога не напомняйте на хората за услугите, които сте им направили в миналото. Ако са благородни и благодарни хора, те не се нуждаят от напомняния, а ако са неблагодарни и неблагородни, тогава напомнянето им за миналото е напразно.
Робърт Грейвс
Казано е, че гениален човек трябва да подбира предците си с голямо внимание - и все пак изглежда не е толкова наследствен, колкото повечето хора мислят. Децата на големите често са малки.
Робърт Ингерсол
Повечето хора са демократи, защото мразят нещо; повечето хора са републиканци, защото обичат нещо.
Робърт Ингерсол
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща