Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 86
С появата на комуникационни мрежи и взаимосвързани компютри, ние получихме световната мрежа и това промени живота на повечето хора, според мен.
Марвин Мински
Някои хора вярват, че трябва да умрете, а някои смятат, че умирането е неудобство. Аз съм един от последните. Така че мисля, че трябва да се освободим от смъртта.
Марвин Мински
Защо искаме да бъдем харесвани от други хора, дори и да сме наистина безразлични към тях?
Маргарет Атууд
Силните хора не обичат свидетели на своите слабости.
Маргарет Мичъл
Танцьорите имат повече кости от повечето хора и в дните, когато работите усилено, сте сигурни, че по някакъв начин сте натрупали повече кости, отколкото като сте започнали.
Марта Греъм
Всички хора могат да дойдат при Бога, но всеки - само по свой начин.
Мартин Бубер
Бог направи толкова много различни видове хора; защо Бог би позволил само един начин за поклонение?
Мартин Бубер
Някои хора просто виждат славата и не искат да знаят за историята.
Мат Деймън
Има много хора, малко мисли и как можем да сме различни един от друг?
Милан Кундера
Величайшо щастие е не да се считаш за особен, а да бъдеш като всички хора.
Михаил Пришвин
Как може да възникне идеята за безсмъртието, ако всички хора са смъртни? Безсмъртието не е идея, а благополучието на живота.
Михаил Пришвин
Най-вероятно има два вида хора: за гениално безсмъртие в един миг, и за обикновените - по дължина на живота.
Михаил Пришвин
Хора от Ню Йорк се обаждаха, за да видят дали все още съм жив. Когато отговарям на телефона, можете да чуете разочарованието в техния глас.
Морис Сендак
Боже, имах страхотни хора в живота си.
Морис Сендак
Знам, че на този свят уж има щастливи хора. Никога не съм вярвал в това, но го приемам за даденост. Бог знае, всички са по телевизията.
Морис Сендак
Магията на детството е странността на детството - уникалността, която ни кара да виждаме неща, които другите хора не виждат.
Морис Сендак
Всички религии са били измислени от хора.
Наполеон Бонапарт
Поради нежеланието си да разширят своя хоризонт, много хора правят едно и също нещо през целия си живот.
Наполеон Хил
Понастоящем умните хора не получават петици. Те знаят, че оценките в крайна сметка нищо не значат.
Натали Портман
Войната е тежко време за старите хора, особено за мъжете. Те трудно се примиряват с това, че от тях има твърде малко полза; те се терзаят съзнанието си със своето безсилие.
Невил Шут
Към хора с почетни звания честно се отнасям с недоверие. Бихте ли позволили на почетен механик да ремонтира вашия нов мерцедес?
Нийл Саймън
Има хора, които имат страст да пречат на ближните си, понякога без никаква причина.
Николай Гогол
Предишна
1
...
85
86
(Текуща)
87
...
100
Следваща