Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 81
Умеят ли благочестивите хора да различат фалшивото от истинското? Това умеят само мошениците.
Леонид Андреев
Ако група хора нямат усет откъде са дошли – за тях е трудно да разберат къде трябва да отидат.
Лестър Търоу
Когато светът се движи прекалено бързо за някои хора, те се опитват да дръпнат всички ни със страха си.
Либа Брей
Всички имаме нужда от някой, с когото да поговорим. Би било добре да си поговорим... не просто да си говорим, а истински. Не бива да се страхуваме толкова, защото повечето хора наистина харесват този контакт; това, което показваш, че си уязвим, ги прави свободни да бъдат уязвими.
Лив Улман
Очевидно е, че нито един брой хора, като се заговорничат и наричат себе си правителство, не могат да придобият каквито и да било права върху други хора или друга собственост на хора, които преди не са имали като личности.
Лизандър Спунър
Точно както другите обикновени хора, искам да имам щастливо семейство.
Лий Бюнг-Хун
Много хора не се замислят много за това, в което вярват, и им е лесно да държат в главата си две противоречиви идеи едновременно.
Лий Стробъл
Забавлението за мен в сътрудничество е, едно, работата с други хора просто ви прави по-умни; това е доказано.
Лин-Мануел Миранда
Много хора вярват, че злото е присъствието на нещо. Мисля, че това е отсъствието на нещо.
Лиса Ангър
Китай след Олимпиада ще напредва много бавно. Но исканията за свобода - от обикновените хора, но и от членовете на партията - няма да бъдат толкова лесни за задоволяване.
Лиу Сяобо
Психологията не обича да говори за зло. Обича да говори за лошо детство. Но аз много вярвам, че някои хора са зли и не е необходима мотивацията за злото.
Лора Шлезинджър
Мисля, че като цяло ръководителите на терористични групи са много, много умни хора. Освен това са страхотни манипулатори. Бих предположил, че култовите лидери са идентични. Тези хора са много силни, имат много силна харизма.
Лорета Наполеони
Тогава наистина губите хора, знаете ли. Когато болката отмине.
Лорън Оливър
Хъбард създава църквата на сциентологията в Холивуд през 1954 по някаква причина. Той разбра, че знаменитостите са все по-често характеристика на американския обществен живот и самите знаменитости ще бъдат почитани като второстепенни божества в древния свят. Идеята беше: ако можете да ги получите, помислете колко хора биха последвали.
Лорънс Райт
Хората винаги ме питат дали съм уплашен, докато се мотая с Ал Кайда, но обикновено тези срещи са интервюта един на един. Говоря с хора, с чиито възгледи не съм съгласен, но това се случва непрекъснато.
Лорънс Райт
Светът е красиво място, в което да се родиш, ако нямаш нищо против някой хора да умират през цялото време или може би само гладуват част от времето, което не е наполовина лошо, ако не си ти.
Лорънс Ферлингети
Някои хора се срещат по начина, по който небето среща земята, неизбежно и няма спиране или задържане на любовта им. Той съществува в завършен свят, извън обсега на здравия разум.
Луиз Ърдрич
Много хора спасиха IBM. Да, аз бях лидер на този екип, но никога не бих могъл да го направя без група IBM-мъри да ми помогнат.
Луис В. Герстнер
Не позволявайте на политически свързани хора да получават своите специфични данъчни облекчения.
Майк Помпео
Стратегия 101 е за избори: Не можете да бъдете всичко за всички хора.
Майкъл Портър
Помни, младежо, личният опит не е най-добрият учител. Най-добрият учител е опитът на другите. Когато четеш за живота на великите хора, може да успееш да разгадаеш тайната на това, какво ги е направило велики.
Анди Андрюс
Умните хора, когато са снизходителни към невежите, са изключително симпатични.
Антон Чехов
Предишна
1
...
80
81
(Текуща)
82
...
100
Следваща