Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 80
Харесвам позитивни хора, които са доволни от живота и се усмихват, защото това влияе и на мен.
Кристиано Роналдо
Има хора, с които не бива да спорите за някои неща, защото мислите по различен начин. Просто трябва да им благодарите - и това е.
Кристиано Роналдо
Някои хора постоянно търсят оправдания или казват, че не са имали възможност. Но ако искате да направите нещо, можете да го направите.
Кристиано Роналдо
Аз съм от онези хора, които обичат трудни задачи. Целият ми живот търси нови предизвикателства.
Кристиано Роналдо
Аз съм от онези хора, които обичат да летят.
Кристина Ричи
Мисля, че винаги ми е било интересно да играя хора, които са съдени много строго.
Кристина Ричи
Много неща, в които просто се натъкнете: отношения или начини да поставите герои един срещу друг, които наистина работеха. Така че тогава не винаги става въпрос толкова за имитиране на други хора, а за имитация на себе си, поне в мисленето си.
Кристофър Лойд
Знаеш ли защо хората тичат маратони? ...Защото бягането се корени в нашето колективно въображение, а нашето въображение се корени в бягането. Език, изкуство, наука; космически совалки, звездна нощ, интраваскуларна хирургия; всички те имат своите корени в способността ни да бягаме. Бягането беше суперсилата, която ни направи хора - което означава, че е суперсила, която всички хора притежават.
Кристофър Макдугъл
Научих, че много често най-нетолерантните и тесногръди хора са тези, които се поздравяват за тяхната толерантност и откритост.
Кристофър Хитчънс
Колкото по-добре се научиш да се грижиш за себе си, толкова по-малко се примиряваш с хора, които не могат или не искат да се отнасят с теб толкова добре, колкото си свикнал.
Къртис Ситенфелд
След години работа в професионални кухни и след това прекарване на толкова много време в много различни кухни за дома, разбрах, че на пазара има огромна пропаст, където имаш хора, които разработват съдове за готвене, но всъщност не готвят.
Къртис Стоун
Повечето хора не ги интересува кой управлява, стига животът им да не се промени.
Л. Е. Модезит-младши
Много голяма грешка е да мислим, че всички хора са живи до смъртта.
Лазар Лагин
Построих стоманодобивен завод от обикновените хора, така че научих всички гайки и болтове. Когато имаше проблем, щях да мога да ги напътствам, въпреки че не съм техническо лице.
Лакшми Митал
Мнозинството хора намират концепцията за програмиране за очевидна, но самото програмиране за невъзможно.
Алън Перлис
Хората смятат, че круизите са за стари хора, но те са невероятни, тъй като виждате толкова много места и никога не сте закъсали, тъй като всеки ден сте акостирали в друго пристанище.
Алън Тичмарш
Понятието психическа енергия е лесно за повечето хора. В края на краищата това е само една крачка отвъд интуицията - и почти всички са доволни от идеята за интуицията.
Джейн Ан Кренц
Ако обикновените хора наистина са знаели, че съзнанието, а не материята е връзката, която ни свързва помежду си и света, тогава техните възгледи за войната и мира, замърсяването на околната среда, социалната справедливост, религиозните ценности и всички останали човешки начинания биха се променили коренно.
Амит Госвами
Някак съм склонна да отъждествявам татуировките със затворници, пънкари или хора с високо ниво на самочувствие. Не е задължително да имам характер, покрит с татуировки.
Лена Дънам
Често изпитвам дискомфорт, един вид смущение, когато обяснявам физиката на елементарните частици на обикновените хора. Всичко изглежда толкова произволно - нелепата колекция от фундаментални частици, липсата на модел за техните маси.
Ленард Съскинд
С годините започнах да разбирам, че има много хора, които четат физика в популярната литература, която не могат да разберат – не защото е твърде напреднала, а защото не е достатъчно напреднала.
Ленард Съскинд
Знам, че младите хора понякога, уловени в момента, вземат някои много глупави решения.
Леон Панета
Предишна
1
...
79
80
(Текуща)
81
...
100
Следваща