Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 79
По-трудно е да създадете проблема, отколкото да го разрешите. Всички хора, който се опитват да решат проблема, винаги трябва да уважава създателя на проблема.
Кейго Хигашино
Защитниците на почтеното общество и учениците на дегенерацията често са едни и същи хора.
Кейлъб Кар
Е, мога да говоря и да мисля едновременно. Повечето хора могат, макар че предполагам, че няма да знаете това от личен опит.
Кели Армстронг
Натрупването на хора в кутии е за тези, които имат проблеми със собствената си кутия.
Кели Армстронг
Постоянно получаваме тези съобщения, за да се занимаваме със собствената си работа и да гледаме от другата страна, ако искаме да бъдем добре харесвани, да не казваме истината, да не говорим мислите си или да казваме нещо твърде интензивно. Е, тук ви казвам, че този подход не само ви кара да участвате в престъпленията на други хора срещу тях самите, но е рецепта за посредственост и заблуда.
Кели Кътроун
След пет ужасни филма признах провал и казах, че не съм създаден да бъда актьор. Но колко хора получават шанс да изживеят мечтата си?
Кен Бруен
Твърде много хора са неспособни да открият талантите си: системата разполага със своите приоритети, поощрявайки едни таланти и маргинализирайки мнозинството други.
Кен Робинсън
Най-важните хора във футболен клуб Ливърпул са хората, които искат да бъдат тук.
Кени Далглиш
Мисля, че е забавно да свириш за хора, които не знаят какво правиш.
Кени Роджърс
За мен като дете със сигурност си мислех, че в света има повече чернокожи, отколкото бели хора.
Кийгън-Майкъл Кий
Поетът може да се чувства свободен, по моя преценка, да напише стихотворение за себе си. Или художник може да нарисува картина за себе си. Можете да напишете кратка история за себе си. Но за мен комедията по своето естество е обща. Ако други хора не го разбират, не съм сигурен защо го правите.
Кийгън-Майкъл Кий
Расист съм срещу нечерните хора.
Кийгън-Майкъл Кий
Някои от най-дружелюбните, приятелски настроени хора, които ще срещнете, ще бъдат в Детройт.
Кийгън-Майкъл Кий
Тихите хора пазят тайните си за себе си. Това е, което ги прави интересни... и обикновено си струва да се изчака.
Кирстен Милър
Затова има лъжа, за да скриеш горчивата истина от другите хора.
Клара Санчес
Как разбрах, че рокът е навсякъде? Тогава, когато хора, които са пътували по Амазонка, ми разказаха, че децата на местните жители, са перяли дрехите в реката пеейки "Wind Of Change"
Клаус Майне
Имаме твърде голямо различие в света; имаме нужда от повече приобщаване... Ако продължаваме да имаме неинклюзивен растеж и продължаваме със ситуацията с безработица, особено безработицата сред младите хора, нашето глобално общество не е устойчиво.
Клаус Шваб
Когато аутизмът на сина ни беше диагностициран на 2-годишна възраст, нямаше ясна прогноза. Дори не знаехме дали някога ще се научи да говори. Но намерихме талантливи хора, които да работят с него, и той се подобри, първоначално бавно, а след това по-бързо.
Клер Лазебник
Всички писатели се държат зле. Всички хора се държат зле.
Клеър Томалин
Всички хора, за които съм писаля, остават с мен – може би те са най-близките ми приятели.
Клеър Томалин
Ако можем да измислим иновации и да обучим младите хора да поемат нови работни места и ако успеем да преминем към чиста енергия, мисля, че имаме капацитета да изградим този свят, който не зависи от изкопаемите горива. Мисля, че ще се случи и няма да унищожи икономиката.
Кофи Анан
Ако тръгвате да се катерене с млади хора, ще бъдете много, много свикнали да виждате своя партньор за катерене като мъничка малка точка.
Крис Бонингтън
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
100
Следваща