Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 78
Имам съчувствие към всеки, който намери утеха навсякъде, където можем. И много хора го намират в религиозната традиция, каквато е била. Искам да кажа, че обичам голяма част от тази традиция. Но по някакъв начин това просто не ми говореше по начина, по който го прави на някои.
Илейн Пейджълс
В продължение на близо 2000 години повечето хора предполагаха, че единствените източници на традиция за Исус и неговите ученици са четирите евангелия в Новия Завет.
Илейн Пейджълс
Познатото обикновено беше невидимо; колко хора наистина забелязаха всичко, което видяха?
Илса Бик
Обичам да живея в домовете на други хора. Харесва ми да бъда гост. Аз съм евтин гост. Когато човек живее в дома на друг, той може да влезе в психическото царство на този човек.
Йежи Кошински
Разгледайте книгите, които други хора имат в домовете си.
Йежи Кошински
Его е едно от най-големите оръжия, които се използват, за да ни свалят. Това е саморазрушително. Това е проблем на всички нива - дори обикновените хора могат да имат големи проблеми с егото.
Йехуда Бърт
За продължителността на своя колективен живот или времето, през което може да се приеме неговата идентичност, всеки клас прилича на хотел или омнибус, винаги пълен, но винаги с различни хора.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Това, от което се страхуваше, не беше, че може би тя е създание, оцеляло, пиейки кръвта на други хора. Не - тя можеше да го отблъсне.
Йон Айвиде Линдквист
Всички хора заслужават уважение, но не всички идеи го заслужават.
Йохан Хари
Никога не се чувствах изолиран; Просто ми хареса да бъда сама. Мисля, че някои хора са добри в това да са сами, а някои не са и като дете наистина ми хареса.
Карин Слотър
Тактът е великата способност да виждаш други хора, когато те мислят, че ги виждаш.
Карл Цукмайер
Живеем в свят на енергия. Важна задача в този момент е да се научите да усещате или виждате енергията на всички и всичко - хора, растения, животни. Това става все по-важно, когато се приближаваме до Света на Петото Слънце, тъй като той е свързан с елемента етер - царството, където енергията живее и тъче. Отидете до свещените места на Земята, за да се молите за мир и уважавайте Земята, която ни дава нашата храна, дрехи и подслон. Трябва да активираме отново енергията на тези свещени места. Това е нашата работа.
Карлос Бариос
Антрополозите посещават храмовите обекти и четат надписите и измислят истории за маите, но не четат правилно знаците. Това е просто тяхното въображение. Други хора пишат за пророчеството в името на маите. Казват, че краят на света ще дойде през декември 2012 г. Старейшините на маите са ядосани от това. Светът няма да свърши. Ще се трансформира.
Карлос Бариос
Някои хора просто си заравят главите в пясъка и отказват да мислят за мъката по света, но това е неразумно, защото, ако сме напълно неподготвени, трагедията на живота може да бъде опустошителна.
Карън Армстронг
Религиозните хора често предпочитат да бъдат прави, а не състрадателни. Често те не искат да се откажат от егоизма си. Те искат тяхната религия да подкрепя егото им, тяхната идентичност.
Карън Армстронг
Сега мисля, че една от причините, поради които религията се е развивала по начина, по който се е развивала през вековете, е именно да ограничи тази убийствена склонност, която имаме като хора.
Карън Армстронг
Бях отвратителна монахиня. Не можех да го направя. Не можах да намеря Бог. Не беше подходящо за мен. Подходящ е за много малко хора.
Карън Армстронг
Понякога либералите се определят като хора, които не могат да вземат своя страна в спор.
Кас Сънстейн
Всичко това е трудна политическа борба, която ще продължи години наред, в която нашите хора вече няма да умрат; Не съм сигурен колко ще успеем да спечелим, но съм сигурен, че няма да загубим нищо, което имаме сега.
Алия Изетбегович
Перфектният ПИН не е четирицифрен и не е свързан с живота ви, като стар телефонен номер. Това е нещо лесно за запомняне и трудно за другите хора да отгатнат.
Кевин Митник
Оракъл, например, дори е наела хора, които да търсят информация за своя конкурент Майкрософт. Това дори не е незаконно, защото боклукът не е обхванат от законите за поверителност на данните.
Кевин Митник
Не знам за останалите хора, но аз обичам да работя.
Кевин Харт
Предишна
1
...
77
78
(Текуща)
79
...
100
Следваща